Szerintetek kell útlevél Angliába? Vagy elég a személyi?
Szeptemberben az osztályommal megyek Angliába. Az útirány: Ausztria, Németország, Belgium, Hollandia, Franciaország és Anglia. Busszal megyünk és teljesen tanácstalan vagyok mennyi cuccot vigyek 10 napra (1 sporttáska és 1 kisebb táska?)
Meg mit érdemes vinnem? (felsőbb évesektől hallottam hogy a franciák eléggé kötekedőek, mert felszállnak a buszra mindenkit arcra pontosan leellenőriznek és a táskákat is kinyittatják)
Már 1 milliószor megírták,csak utána kéne olvasni,hogy nem kell útlevél..Elég a személyi igazolvány is..
Hogy mit hozzál? Pulóvert,esőkabátot ha nincs esernyőt.Anglia szeptemberben ahogy egész évben is hűvös,esős lesz.
Személyi... de én nem értem, hogy a franciák mit páztáznak???? Mikor, hol, mire fel?
Ez nem a 90-es évek.
: ma 09:52
Ez meglep.Én 2006 óta élek kint,és a fiamnak nincs útlevele.Minden évben hazarepül személyi igazolvánnyal,és soha nem volt gondja..
Ha csak nem arra gondolsz amikor sorban állsz ,akkor a vámtisztviselő mondja a megszokott szövegét hogy
"Jó napot kívánok! útleveleket kérném ellenőrzésre"
De ez nem azt jelenti,hogy csak az lehet.Nyugodtan lehet menni személyivel,és azt kell oda adni ha ellenőrzésen mész át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!