Ha au pair-ként megyek 1 évre Angliába, kell útlevél vagy elég a személyi igazolvány is?
Jól írja az első.Munkavállaláshoz,és ügyintézéshez jobb az útlevél..
Bank számlát meg itt kell nyitnod,mert magyar számlára nem fognak utalni.De nincs semmi gond,hiszen csak bemész egy bankba,és nyitsz egy számlát..Ingyen van..
Ha bentlakó au-pair leszel és tényleg csak egy évre mész, akkor nem biztos hogy szükséged lesz számlára. Amit adnak, azt jobbára el fogod költeni, mert kevés lesz (nem csak a saját tapasztalatamból mondom). Viszont, ha be szeretnéd magad biztosítani, akkor nyithatsz. Nekem a Lloyds TSB-nél van számlám, akik a személyit is elfogadják.
Lehet, h más ügyintézésnél belekötnek, de akkor addig kell erősködni, amíg el nem fogadják a személyid. Csak lusták, h utánanézzenek, h az unióban az is van olyan hivatalos, mint az útlevél. Nekem csak személyim van idekint.
ez hülyeség, nem kell :D
én több hónapja vagyok külföldön és nem kellett még soha az útlevél, nem is váltottam ki, mert egyszerűen nem kell
Köszi!
Mindenképp kiváltom akkor! Nincs személyi ott? Ezt nem is tudtam..:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!