Hogy lenne a legjobb eljutni Párizsba?
Augusztusra is van egy csomó repülőjegy Charleroiba 30 euró alatti áron.
Onnan 5 euró a Midi(Flibco), ahonnan az Izy-vel vannak 10-15 eurós vonatjegyek Párizsba.
A magyar vonat abszolút versenyképtelen szervezet,ne is foglalkozz velük.
Kérdés hány fö utazik.
Autóval 4 fö esetén mindenképpen olcsobb menni, de 1-2 fö esetén busz vagy vonat.
Mi Frankfurtból voltunk párizsba és a jegy 100€/fö volt oda vissza. Kb ennyit számolhatsz magyarországig is. Vonat szerintem 180-220€ között jönne ki egy före oda vissza.
Busz is van és az olcsobb is lehet.
En rendszeresen jartam haza mig ott eltem 9 evig. Kocsival is mentem de ha csak par napra mesz akkor mindenkepp a repulot ajanlom. A buszut baromi hosszu es faraszto, a repulout viszont olcsobban kijon mint pl a vonat. De ha arerzekenyek vagytok, es nem baj a 2 napos ut, akkor busz.
Azt szamold bele, hogy ha autoval mentek akkor a parkolas roppant nehezkes es draga.
Repjegybol tobbfele van, nemcsak fapadosok, en pl volt hogy a Lufthansaval mentem tobbszor is, mert az volt a legolcsobb, igaz atszallassal.
A Ryanairnel ugyan olcsoak a jegyek de szamolj ra plusz 32 eurot a repterrol valo bejutasra Porte Maillotig. Kora reggeli jegynel viszont arra is erdemes figyelni, hogy tomegkozlekedessel meg nem nagyon lehet kijutni a gephez vagy nagyon bonyolult, igy az is megdobja az arakat.
Air France, Easyjet megy a Roissyra (CDG), mig a Transavia az Orlyra. Onnan 10 euroert be lehet jutni fejenkent a varosba tomegkizlekedessel.
Melyik megállapításom tűnik macerásnak az alábbi 3 közül?
- az interneten megvenni egy repülőjegyet
- az interneten megvenni egy buszjegyet
- az interneten megvenni egy vonatjegyet.
Másképp kérdezem. Melyik tűnik teljesíthetetlennek? Charleroiban a repülőtér előtt fölszállni a buszra
A Midin fölszállni a Párizsba tartó vonatra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!