Júniusra van repülőjegyünk Párizsba, le kellene mondanunk?
Figyelt kérdés
Ti utaznátok repülővel idén júniusban Párizsba? Már megvan a jegyünk, előre eltervezett és megszervezett program, de hát a jelenlegi helyzetben bizonytalanok vagyunk.2016. márc. 26. 15:50
1/15 anonim válasza:
Igen, mindenkeppen maradjatok itthon. Es feljunk egyutt a kozteve migrancsokrol valo kozvetiteseut figyelven.
Viccen kivul. Ha meg kell halnod akkor a 4 fal kozt is megfogsz.
2/15 anonim válasza:
Milyen jelenlegi helyzet adódott? Eltört a lábad? Vagy meg fog halni valaki és temetés arra az időre esik??
3/15 anonim válasza:
Most ezt komolyan minden támadás után meg kell kérdezni? Novemberben is egy hétig jött 100 ilyen kérdés, majd egy hét múlva mindenki elfelejtette az egészet. Megsúgom, 10-15 éve is voltak terrortámadások, csak facebookon nem látták az emberek. Én teljesen nyugodtan utazok továbbra is bármerre, de ne mi döntsük már el, hogy ti menjetek e. Ha féltek, akkor fölösleges elmenni. Nem mintha itthon nem halhatnátok meg ezerféleképpen nap mint nap.
4/15 anonim válasza:
Kimaradtam valamiből? Milyen jelenlegi helyzet van?
5/15 anonim válasza:
Szerintem is maradjatok itthon az a biztos. Én szívesen átveszem a jegyeket és elviszem Mordorba, hogy megsemmisíthessem őket.
6/15 anonim válasza:
Szeretném kérni, hogy mondjátok le az utatokat.
Hihetetlenül veszélyes lenne!
7/15 anonim válasza:
Én végülis megértem ha valakiben felmerül ez a kérdés és elbizonytalanodik, de én biztosan nem mondanám le, mint ahogy a saját isztambuli utamat sem mondom le.
8/15 anonim válasza:
ne mondjátok le, csak irassátok át a nevet az enyémre.
9/15 anonim válasza:
Nekünk május közepére van Párizsba repülőjegyünk, de nem megyünk el. Tudom, hogy minimális az esélye, hogy pont abban az öt napban, pont ott robbantsanak, ahol épp vagyunk. Ugyanakkor ha utazom, szeretek teljesen kikapcsolódni, ami lehetetlen lenne, ha a tömegközlekedésen állandóan azon görcsölnék, melyik arab (akikkel Párizs évtizedek óta tele van) robbantja fel magát mellettem. Más lenne az utazás hangulata, mint amikor máskor voltunk, és én nem erre vágyom. Ráadásul ha be is bukunk egy fejenként 30 ezres repülőjegyet, megspóroljuk azt a 150 ezret, amit ott költenénk el szállásra, kajára, közlekedésre, belépőkre. Inkább elmegyünk valami kevésbé veszélyeztetett területre.
10/15 anonim válasza:
Ez rajtad múlik. Gondoljátok át, hogy élveznétek-e a kirándulást. Ha nem, akkor le kell mondani. És tartok tőle, hogy ez lesz a vége, ha már ez a kérdés felmerült. Semmi értelme azon elmélkedni, hogy logikus-e vagy megalapozott-e ez a félelem. Olyan útra nem érdemes elmenni, ami egy hét szorongásból állna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!