Kezdőoldal » Utazás » Európa » Aki Angliában élt és ESA...

Dkov06 kérdése:

Aki Angliában élt és ESA kapott az kaphat majd nyugdíjat?

Figyelt kérdés
Sziasztok azért kérdezem mert én kapok segélyt ESA és úgy olvastam hogy a papíron hogy "we will credit you with NationalInsurance contributions" és én ezt kapom olyan 2015 szeptember24 óta kapom de mivel nem tudok dolgozni. örökre nem maradok itt hamarosan lelépek tudni szeretném hogy fogok e kapni lassan 7 éve itt vagyok. előre is köszönöm.

2016. jún. 15. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:
beleszámít a munkaviszonyod a nyugdíjadba igen.
2016. jún. 15. 20:33
 2/4 A kérdező kommentje:
én soha nem dolgozot am ezért a segélyt kapom Magyarországon is belefog kerülni? és hol lehet kérelmezni hogy kapjak majd nyugdíjt Angliábol?
2016. jún. 16. 01:07
 3/4 Dudok Andrásné ***** válasza:
Ha nem dolgoztál, nem fizettél nyugdijjárulékot sem, akkor honnan is vársz nyugdijat??Ez most vicc ugye???Nagyon meg kell dolgozni mindenhol a fizetésért is,meg a nyugdijért is!! Ha majd ledolgozol 40-50 évet jogosan érdeklődsz.Addig meg robot!!
2016. jún. 16. 17:14
 4/4 A kérdező kommentje:
levagyok százalékolva és a Benefitesek fizetnek NI contribution ha nem is kapok innen nyugdij at the remélem a segélyt bele számolja a magyar nyugdíjba
2016. jún. 17. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!