Kiköltöznétek e lakatlan szigetre?
Találtunk egy olyan hírdetést,hogy Polinéziába adnak ingyen földet,csak telepedjenek le az emberek [link]
Mi a véleményetek,megérné e 4 gyerekkel kiköltözni,mert már nagyon elegünk van abból,ami itt a kis hazánkban megy!
12 dehooogy,csak nem vagyok átlagember. de ha neked jólesik,legyen a gintől, amit soha nem ittam, azt sem tudom, mi az,
.legyen igazad,na,férfi vagy ez a fontos.
kerdezo ilyen mentalitassal ne menj Polineziaba.
Mondom ezt azert mert en is egy Franciaorszaghoz tartozo kis szigeten elek. Es sok baratom el pl Uj Kaledoniaban.
A te mentalitasoddal eleg szar eletetek lenne ott hidd el.
Plane ha nem birod a muzulmanokat.
Kimeld meg oket magatoktol ha lehet. Es ott te is csak bevandorlo es migrans lennel. Raadasul feher kisebbsegi. Nalunk pl mi europai feher emberek a lakossag mindossze 5%-at adjuk.
Az meg mas kerdes hogy az ingyenes foldosztas igy egy nagy kamu. Ahhoz egyeb feltetelek kellenek aminek nem valoszinu hogy megfeleltek.
Meg kerdes hogy mennyire elnel gyerekekkel egy olyan helyen ahol se orvosi ellatas, se iskola, ha nincs annyi penzed hogy beruhazz egy helikopterre vagy maganrepulore amivel el tudnal jutni oda ahol van ilyen. A francia torvenyek szerint (ergo Francia Polineziaban is) a gyerek iskolaztatasa 5-16 ev kozott kotelezo, tok mindegy hogyan oldod meg. Ennek hiányában mindenfele szankciokkal nezhetsz szembe.
Ha viszont varosba mennel akkor kerdes hogy milyen munkat talalnal amivel tudsz berlemenyt keresni.
Csak azért tetted fel kérdésed, hogy egy jót "migránsozhass"?
Fizetnek a sötétségért? - netán "csak úgy" lekapcsolt a villany?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!