Ha lenne lehetőség, egy biztos állással, itt hagynátok mindent és kiköltöznétek Angliába?
Vár rám egy állás kint,marha nagy lehetőség,de félek felszámolni az itthoni dolgokat.
Itt biztos állásom van,de halál unalmas az életem.Itt kéne hagynom barátaimat,családomat.20 éves vagyok,biztos angol tudással..mégis tanácstalan vagyok
Az attól függ mi az az állás ami vár rád kint és melyik városban.
Pl londonba biztos hogy nem mennék, lehúztam ott 3 évet, szerintem nincs annál élhetetlenebb város az EU-ban.
Egyébként is anglia gazdaságilag nem a legstabilabb, sorra vonják meg a szociális juttatásokat, szigorítanak a bevándorláson (mert már fullon vannak), az egészségügy kint a magyarnál is sokkal rosszabb és az oktatás is elég érdekes. De ha nem hiszed akkor olvasgass kinti magyarok FB csoportjaiban posztokat és kommenteket, le van írva minden.
valakinek egyszerűen nem perspektíva a családdal élni
pl messze a várostól (nem bp) falun, érettségivel... 1 év vegetálás vagy irány szerencsét próbálni
Nem valószínű, már csak azért sem mert sokaknak van elege a véget nem érő bevándorló seregből. Idő kérdése mikor szabadulnak el az indulatok , minden bevándorlás-problémás országban.
A lényeg, hogy Angliába már nem éri meg kimenni, tele vannak... Esetleg ahol még nem álltak rá a szigorításokra.
Ez a gyakorikerdesek hibája: Digo csak egy ember de annyira be van pörögve attól hogy neki pont nem tetszett London de most Bécsben él hogy minden lehetséges kérdésben ekézi Londont megállás nélkül. Az is igaz hogy én meg az USÁ-t ekézem folyamatosan.
Kérdező, amit csinálsz annak nincs értelme. Most 2-3 vadidegen ember válasza alapján fogsz dönteni? A Te sorsod egyedi, mindenkié az, ahogy fogalmam sincs Digó miért acsarkodik ennyire Londonra (nekem anno bejött, például, de amennyi pénzt nekem adtak azért hogy Londonban legyek annyiból nehéz lett volna rosszul érezni magam :P ) arról sincs fogalmam hogy neked milyen állást kínáltak, mennyi fizetéssel, körülménnyel, milyen család, mennyire nehéz neked új helyen beilleszkedni, mennyire fontosak a barátok... ezt most mi válaszoljuk meg?
Hát nem tudom elképzelni, hogy 20 évesen valaki annyira kellhet idegenben. 20 évesen nem iskolázott még annyira, mert még csak érettségije van. 20 évesen még nincs annyi tapasztalata munka terén se, hogy hú de kapkodjanak utána. A biztos jó állás szerintem átverés ebben az esetben.
Ha csak emiatt mennél, ne menj, mert neked magadnak is nagyon akarni kell. 8 éve élek Angliában. Én a biztos nem élhető magyar élet miatt jöttem ki a bizonytalan Angliába. Tanítói diplomámmal és férjem érettségijével tudtam, hogy sokra nem megyünk. Folyamatos 3 műszakban dolgozott majdnem 10 éve, én nekem semmi munkatapasztalatom, mert még munkába se álltam. Így a diplomaosztó után nem sokkal felkerekedtünk és elindultunk Angliába. Azért, mert akartuk, mert nem akartam nyomorogni otthon. Tetszik is itt élni egy részről. Más részről hiányzik minden otthonról. Tudod miről szól a legtöbb külföldön élő emberek beszélgetése a fórumokon? A magányról. Nagyon sokan egyedül, vagy kis családjukkal vannak kinn, nem találnak barátokat se magyarok, se angolok, se más külföldiek között. Mi is közéjük tartozunk. Egyedül meghülyülnék. Még jó, hogy itt van a férjem és a gyerekeink. Az az egy vígasztal, hogy nekik már jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!