Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kiköltöznétek e lakatlan...

Kiköltöznétek e lakatlan szigetre?

Figyelt kérdés

Találtunk egy olyan hírdetést,hogy Polinéziába adnak ingyen földet,csak telepedjenek le az emberek [link]

Mi a véleményetek,megérné e 4 gyerekkel kiköltözni,mert már nagyon elegünk van abból,ami itt a kis hazánkban megy!

2016. jún. 13. 06:34
1 2
 1/18 anonim válasza:
Menn€k.
2016. jún. 13. 06:37
 2/18 anonim válasza:

Mondjuk én nem vagyok nagy társasági ember,földműveléshez,állattenyésztéshez némileg értek. Nekem,családomnak-szintén ilyenek- jó lenne. Persze, fel kell mérni, milyen nehézségek fakadnak a viszonylagos elszigeteltségből.

Pl.azonnal az jutott eszembe,honnan fakasztanék ivóvizet,hova tenném a szennyvizet?

A nomád körülmények engem nem riasztanának el,ha lenne mit enni,inni. A többi sok munkával megoldható.

2016. jún. 13. 06:42
 3/18 anonim ***** válasza:
Tekintve, hogy Ausztrália közelében van, gondolom hogy minden második állatka meg akar ölni, mérgezni, de hajrá!
2016. jún. 13. 07:24
 4/18 anonim ***** válasza:

Nem tehetném.

Ha oda költöznék, már nem lenne lakatlan!

2016. jún. 13. 07:46
 5/18 anonim válasza:
Tán Lákátos? ;))
2016. jún. 13. 07:51
 6/18 A kérdező kommentje:

Magyar emberek vagyunk,fehér bőrűek!!!

Csak kicsit tele van a hócipőnk avval,hogy itt a magyar embernek nincs élete!!!Pláne,ha a migránsokat ide is engedik!!!

2016. jún. 13. 08:10
 7/18 anonim ***** válasza:

Kar volt a migránsokat említeni, mert emiatt kapsz majd hideget-meleget, bár gondoltuk hogy emiatt mennél es szerintem igazad van amit írtál.

Mi nagyon jól élünk itthon, de en is mennek, ami visszatart, az a mar említett ismeretlen bogarak, pókok, egyebek. Meg lehet a civilizáció is hiányozna egy idő után, egy nagyvárosból jött embernek nehéz ehhez hozzászokni. Meg a gyerek hova járna iskolába, en tanítanam, azért felmerülne bennem egyre több kérdés.

2016. jún. 13. 08:39
 8/18 anonim válasza:

Na,azokat pont,hogy nem engedik ide,kérdező.

Viszont itt a Kárpát-medencében mi a népek olvasztótégelye vagyunk,ez való igaz. Számos betelepítést túléltünk,de európai népekkel,ez is igaz.Kikkel van problémád?

Én sem vagyok 100%-ig magyar. Székely,szerb vér is van bennem( 1/16-od,1/8-ad,nem román,mielőtt szidnál). Ki ma a 100%-os magyar?

Sztem nem az emberekkel van neked bajod,hanem a törvényekkel,meg a vezetéssel. De,kérlek,javíts ki,ha tévedtem volna

2016. jún. 13. 08:50
 9/18 A kérdező kommentje:

7/7-es válaszoló!

Tudom,hogy a migránsokra nem mindenki gondol úgy,ahogy pl:mi!De nem zavar!

Igen,a gyerekek iskolába járásán én is elgondolkodtam,de vmerre mozdulni kell hamarosan,ha nem akarunk behódolni minden jött-ment betolakodónak és azok akaratának!!!

2016. jún. 13. 08:51
 10/18 A kérdező kommentje:

Lady Lavender nevű felhasználó!

Szerintem eddig se szidtam senkit!bennem is van székely vér,a páromban is.

Sajnos bizony itt is lesznek migránsok,nem is soká.Miért mondom ezt?Mert,ha nem fogadunk be egy meghatározott "mennyiséget",akkor súlyos összegeket fizethet az országunk érte!

Igen,mindig is a kormányzással van a baja az embereknek,(nekünk is),azoknak is,akik már rég elhagyták az országunkat.

2016. jún. 13. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!