Hogyan jutok el legolcsóbban Lvivbe?
Én mindig úgy megyek, hogy:
1. Budapest-Csop (újabban a kedves MÁV nem írja ki az árat, de amúgy IC-vel érdemes menni, különben beleőrül az ember, olyan hosszúnak tűnik az út)
2. Csop-Záhony (2,10 euró jelenleg)
3. Záhony-Lviv
Ha Ukrajnában a legolcsóbb "platzkart" jegyet választod, akkor az ottani utazás nevetségesen olcsó lesz. Két éve legalábbis én nagyjából 500 Ft-ért utaztam.
Persze nem egy álom ez a megoldás: 16 óra az út, gyakorlatilag leszállsz a Latorcáról, hogy visszaszállj rá (de legalább spórolsz vele), és elég nehéz összehangolni a menetrendeket... 2-5 órákat kell néha várni, de ez van. Ráadásul én úgy szoktam utazni, hogy este 11-re érek Lvivbe, viszont ha nincs ki kijöjjön eléd a vasútállomásra, akkor érdemesebb máshogy időzíteni az utazást.
Viszont a Krakkós oda-vissza 9000 Ft felettébb barátinak hangzik. :) Hol találtál ilyen lehetőséget?
Köszi a választ!
Budapest-Krakkó retúr buszjegyek 2700 ft-tól vannak a Polskibus-nál. [link]
Krakkó-Lviv blablacar-al 3000 ft körül van egy útra és szinte óránként lehet találni megbízható söfőrt. blablacar.com
Meg lehet találni buszokat is Krakkóból ~4000ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!