Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyi pénzel költöztél ki...

Mennyi pénzel költöztél ki Angliába, és melyik városba?

Figyelt kérdés

2016. máj. 23. 00:24
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem költöztem ki.
2016. máj. 23. 00:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem Angliába költöztem, de az igazából mindegy is, legyen 3 havi megélhetéshez elég pénz nálad (ebbe beleértve a kezdeti egyszeri kiadások, pl. albérlet kaució fedezését is). Az Angliában olyan 4-6000 font.
2016. máj. 23. 02:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon hirtelebn jött a költözés - céges transfer volt, viszont ahhoz nem voltam elég magas pozícióban, hogy támogasson is a cég a költözésben, csak közölték, enyém a munka, egy hónap múlva kezdés, oldjam meg.

Észak-Írországban volt ez amúgy, ott jellemzően olcsóbb a lakhatás, mint Anglia többi részében. Nekem összesen 1000 euróm volt megtakarítva, ami olyan 750 font volt, de teljesen biztos volt az, hogy egy hónap múlva fizetés (ráadásul nem rossz), így nagyon szűkösen ugyan (kauciók stb miatt), de kijöttem belőle. Ha nincs fix munkahely, legalább 3x ennyit hoznék.

2016. máj. 23. 12:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, konkrétan 1 millió állna rendelkezésre.
2016. máj. 23. 17:48
 5/6 anonim ***** válasza:
300 ezer forinttal mentem ki Londonba, de az már 7 éve volt.
2016. máj. 23. 20:20
 6/6 anonim ***** válasza:
250 ezer forint volt fejenként nálunk a párommal. Ebbe a kifele út költsége nem volt benne. 4. hét végén kapott első heti fizetést párom - hetente van fizu Angliában sok helyen -, de éppen, hogy kihúztuk addig úgy, hogy másik két párral béreltük a lakást. Kis gyárvárosban, közép Angliában, ahol jóformán a legolcsóbb az élet, a lakásárak és albérletek. Ez lassan 9 éve volt. Én 3 hét után kaptam fél munkaidős melót, párom 2 hét után.
2016. máj. 23. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!