Milyen Horvátországban a Dinari-hegységben vezetni?
Barátaimmal megyunk nyáron, én vezetek. Meg friss jogositvanyom van (fel eves kb), es nemigen kedvem az emelkedoket... Kezifekes indulás hasonlók.
Mennyire nehez azon a terepen vezetni? Mit gondoltak egy korombeli tizenéves elboldogul ott? Kicsit izgulok.
Nem kezdőknek való!
Sok-sok kanyar, meredek lejtők, hiányos, elrozsdált, vagy sosem volt "védőkorlátok".
Gyakori látvány a szakadékokba legurult újabb, vagy régebbi rozsdásodó autó, amiket nem éri meg felhozni.
Ha nem titok, minek mentek oda??
Nyaralni, nem szivesen hagynám a kocsit egy szakadékban, mert még aludni is abba szándékozunk.
Koszonom a valszokat, kicsit elbizonytalanitottatok, de azert még nem áll szándékomban errol az útról lemondani.
Majd leöntöm szörppel es nem hevül fel.
Es az esős kérdésre sem tudom a valaszt, sajnos.
Amugy nem is lattam még visszatérő kommenteloket gyakorikerdeseken, foleg olyanokat, kik jokat is irnak. Majd ha meghalok ott dobjatok egy virágot a siromra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!