Horvátországban merre érdemes nyaralni egy 4 fős családnak?
Most először mennénk Horvátországba, eddig csak Olaszországba jártunk.
Kérdés: van-e olyan hely, amelyik hasonlít horvátországon belül Bibionéra?
Tengerparti helyet szeretnék, olyat, ahol jól lehet fürödni, és legyen egy nagyváros is a közelbe és árviszonyban is ésszerű legyen
Esélytelen. Annyira csúnya hely, mint Bibione, nincs Horvátországban.
Egyébként sok gyönyörű hely van, ajánlom például Rovinjt, Opatiját, Dubrovnikot.
Én is az Isztriát ajánlanám, pl. Rovin, Porec. Tökéletes választás lehet, nagyobb városok, minden van ami kell, és jók a strandjai is - bár mi Porecbe járunk, ott szuper helyek vannak, Rovinjban még nem fürödtem, de maga a hely ott is gyönyörű.
És nincs is messze.
Szóval kép alapján fikázod csak!
Gondolom, hogy 10 év körüli lehetsz.
Van pár hely, én kettőt tudok, Krk szigeten Baskan, illetve az Isztrián Medulinban. De több is van, ha rákeresel a neten, kidobja Neked.
Mondjuk legtöbbje kiépített homokos, ahogy gyalogolsz be a vizbe, már kavicsos az alja. Horvátország alapból ilyen, igy kell elfogadni, a kavicsos partjaival együtt. :)
Ne várj pl. egy görög homokos partot, mert olyan nem lesz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!