Ki járt már Barban? (Montenegró) Milyen a part? Stb.
Figyelt kérdés
Mi már 5x voltunk Nei Pori-ban, és idén a szüleim újítani akarnak. Én pedig félek, hogy csalódás lesz-e Görögo. után.2016. ápr. 11. 22:27
1/6 anonim válasza:
Gorog utan is hatarozottan jo lesz!Montenegro egy ismeretlen de nagyon szep orszag....Bar Budva Herceg Novi Kotor...mind eszmeletlen szep helyek. sokkal jobb szamomra a hangulata mint Horvatorszagnak vagy Gorognek:)
2/6 anonim válasza:
Bíznod kellene a szüleidben, és elhinni, hogy jó helyre visznek.
Montenegró egy csodás ország gyönyörű hegyekkel, mesekék tengerrel, szép óvárosokkal.
Gondolj arra, hogy milyen jól fogod majd érezni ott magadat.
3/6 anonim válasza:
Hát Nei Pori is eléggé lerombolódott az évek alatt, koszos utcák, omladozó vakolat sok házon. A part meg tele van migránsokkal, így is nagy csalódás nei pori.
4/6 anonim válasza:
Nei Pori után szerintem minden csak jó lehet...
Amúgy miért pont Bar? Montenegróban vannak azért jobb helyek is. De nem rossz, voltam már többször. A közelben vannak nagyon jó strandok, amiket szerintem mindenképpen látogassatok meg - Kraljicina plaza, Crvena plaza.
Illetve nekem a kedvenc helyem Montenegróban Zanjice, hajóval lehet oda eljutni.
5/6 anonim válasza:
Montenegró nagyon jó hely, Barban a tengerpart szerintem kicsit gyengébb, érdemesebb Petrovac, Budva környékén.
6/6 anonim válasza:
Budva max. akkor, ha minden éjjel bulizni akarnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!