Montenegró vagy Görögország?
Figyelt kérdés
Év elején még úgy terveztük hogy idén Zakynthosra megyünk nyaralni, de a szüleim beijedtek a migránsok miatt. És úgy döntöttek hogy Montenegró lesz az úti cél idén. Szerintetek van mitől tartani? Görögben már 4x voltunk, mindannyiszor Nei Pori-ban. Montenegróban Kotor környékére mennénk(pontosan nem tudom hova) A nei pori tengerpart után csalódás lesz nekünk?2016. ápr. 3. 16:08
1/3 anonim válasza:
Most én sem szívesen mennék görögbe, így megértem a szüleidet.
Montenegro pedig szerintem gyönyörű, szebb, mint Görögország, a hegyek nagyon szépek, Kotor egy nagyon szép és hangulatos város a tenger is szép.
2/3 anonim válasza:
Nem elsz csalódás egyáltalán.
Én mindkét országban többször is voltam.
3/3 anonim válasza:
A kotori öböl Montenegró legszebb része, viszont ott felejtsd el a végtelen homokos strandokat. Ott kibetonozott strandok vannak főleg. Persze akad néhány apró kavicsos part is, de azok privát területek és max 5 méteresek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!