Kezdőoldal » Utazás » Európa » Görögország nyáron?

Görögország nyáron?

Figyelt kérdés
Szerintetek merjünk e belevágni görög nyaralásba? Platamalos-ra (lehet hogy nem jól irtam).Aggódom a migránsáradat miatt bár nem tudom merre mennek. Valaki hátha tájékozottab.
2016. febr. 22. 10:23
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, nem találjátok hasznosnak a válaszomat, de én azt gondolom: most február van - szerintetek van ember, aki meg tudja mondani, milyen helyzet lesz Európában vagy Görögországban 4-5 hónap múlva, amikor már ráadásul jó idő is lesz?
2016. febr. 22. 10:35
 2/8 anonim ***** válasza:
24%
Maradj inkább otthon. Nézd a tévét, butulj tovább tőle!
2016. febr. 22. 15:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Sajnos esélyes, hogy az első jól írta.

Naponta érkeznek oda ezrével-tízezrével, megállíthatatlanul.

Sajnos megbolondult a világ, és egyenlőre csak Horvátország marad...

2016. febr. 22. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok: képzeljétek, ma tudtuk meg, hogy a gyerekem középsulija szakmai utat szervez SZERBIÁBA!, áprilisba, nagyon kedvező áron.

Ráadásul Bácskába, ahol Sid is van. Pontos települést nem tudunk még, de válaszolni kell: elengedem vagy sem? Hmmm... nem tudom... holnapra kell válaszolni...

2016. febr. 22. 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:
*áprilisban
2016. febr. 22. 20:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Mi egyesület tagjai vagyunk és ott szervezik most nagyon kedvező áron, sőt ha most jelentkezünk még kedvezményt is kapunk.Elgondolkodtató
2016. febr. 23. 08:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Kérdező, bocs az off-ért.

Szerbia a II. Fokozott biztonsági kockázatot rejtő országok és térségek" kategóriába tartozik!

Ezt érdemes elolvasni:

[link]

2016. febr. 23. 10:09
 8/8 anonim ***** válasza:
41%

7-es, nagyon köszönöm!

Nagyon jó, hogy ezt belinkelted, mert már éppen készültem felhívni a szervezőt.

Végül úgy döntöttünk, hogy nem megy el, pedig csak a jobb tanulók mehetnek a suliból, szakmailag is talán érdekes lett volna, ráadásul 4 nap 9 ezer ft (!), szállás, ellátás lenne - de nem kockáztatunk.

Kérdező, bocs, de ez szerintem csak félig off - ugyanis azok jönnek Szerbiába, aki már a görögökön túljutottak - de lehet, még vissza is toloncolják őket.

Ha egyesület és kedvező ár, akkor én befizetném - max, ha fokozódik a helyzet, visszamondanám. Már persze csak akkor, ha visszaadják a pénzt :-)

Ha nem, akkor nem tudom... :-)

2016. febr. 23. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!