Novi Sad-ban milyen a Duna-part?
Figyelt kérdés
Érdemes lehet Újvidéken (Novi Sad) eltölteni 3-4 napot pihenésképpen? Sok jót olvastam a Duna-parti strandról ott. Kiváncsi lennék milyen véleményetek van róla (ár, természet, emberek, szállás,stb), ha jártatok már ott. Köszi!2016. márc. 17. 13:42
1/2 anonim válasza:
Kedves emberek laknak Újvidéken. A strandon még nem jártam, 3-4 nap szerintem sok lenne.
Petrovaradint mindenféleképpen érdemes lenne megnézned.
2/2 anonim válasza:
Pihenésképpen nem. Újvidék Szerbia 2. nagyvárosa, majdnem dupla olyan nagy, mint Debrecen és Szeged. Szóval nem pihenésre való. 3-4 napot el lehet tölteni, persze, de szerintem is felesleges.
A strandon még nem voltam, de engem nem is nagyon vonz.
Az árak kb. mint Magyarországon, talán valamennyivel olcsóbb, de Vajdaság többi városánál (pl. Szabadka) drágább.
Az emberekre én nem mondanám, hogy kedvesek, szerintem semlegesek. Mint minden nagyvárosban, itt is rohanás van, nem kerülsz velük kapcsolatba. Vendéglátóiparban meg alap, hogy kedvesek hozzád, mivel belőled élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!