Kezdőoldal » Utazás » Európa » El Camino zarándokútra túrabak...

El Camino zarándokútra túrabakancsot vagy inkább futócipőt vegyek?

Figyelt kérdés
Nyáron megyek az El Caminora és az ismerőseim akik voltak már,azt mondták,hogy ők túrabakancsban mentek.Viszont nyáron abban szétfőne a lábam,és a futócipők sokkal kényelmesebbek a bakkancsoknál.Szerintetek jobb lenne ha egy könnyű futócipőt vinnék,vagy inkább túrabakancsot?

2016. ápr. 6. 15:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Bár az El Camino terepviszonyait nem ismerem, de jó időben (nem saras, legalább 10 fok) mindig futócipőben túrázgatok mindenhol és soha semmilyen problémám nem volt emiatt. A Nike futócsukák bírják nálam ezt a használatot, ha valamelyiket eldobom, akkor az esztétikai okokból van. Hidegben, saras, esős időben nem ajánlanám.

A túrabakancsokat ki nem állhatom, a bokámnál valahogy mindig kényelmetlenek. A bokám jól szuperál, sosem sérül meg, nem bicsaklik.

A túracipők közül jópár Merrellt és Columbiát széttapostam már, de az utóbbi időben mintha keskenyebb lábra gyártanának cipőket és a legtöbb az én lábaimra kényelmetlen, elöl szűk. Van egy jópár éves Columbia túracipőm, ha az tönkremegy, akkor nem tudom, hogy mit vehetnék helyette. Bárki bármit mond, a Merrell és Columbia túracipőkben azért jobban melegszik a lábam, mint a Nike futócipőkben, kissé bele is izzadok ha meleg van. A futócipőim sosem törik fel vagy kezdik ki a lábamat, sosem kényelmetlenek. Az új túracipőimet óvatosan kezdem el használni, hetekig tart mire merek hosszabb gyaloglásra vállalkozni bennük. És még gy is volt olyan, aminek a sarkát kikoptatta a lábam belülről az első két hónapban.

2017. okt. 1. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!