El Camino sátorral?
Figyelt kérdés
Tavasszal tervezem, hogy megcsinálom az El Caminot, azonban anyagilag nagyon ki vagyok számítva. Nagyon szeretek sátrazni, de eddig senki nem tanácsolta. Tudom, cipelni kell, és itt nem kilókban, hanem dekákban kell gondolkodni (2 kilós a sátram), de ha csak minden második/harmadik nap sátraznék zarándokszállás helyett, már sokat spórolnék. Van aki sátrazott? Sokkal nehezebb úgy? Lehet egyáltalán sátrazni? Köszönöm a válaszokat! :)2016. febr. 10. 20:21
1/4 anonim válasza:
Az a baj ezzel,hogy európa legtöbb országában a sátrazás = vadkempingezés tilos és büntetik!
2/4 anonim válasza:
Az El Caminonál biztos nem büntetik :))
Egyébként én is neki szeretnék vágni ennek az útnak,és az egyik ismerősöm azt mondta,hogy a szállások ott jóformán aprópénzekbe kerülnek...de ami neki aprópénz,az nekem lehet,hogy elég sok lenne :))
3/4 anonim válasza:
Egyébként most,hogy utánanéztem találtam ultrakönnyű sátrakat 13000 ft körül.Az szerintem elég jó ár és csomót tudnál vele spórolni. :) Csak az a baj vele,hogy ez is 1,5 kg,de lehet,hogy az 1 személyes könnyebb.
Itt a link ha érdekelne: [link]
Remélem,hogy tudtam segíteni :)
4/4 A kérdező kommentje:
Kôszi, nagyon sokat segítettél! :) Az El Caminon én is úgy hallottam, hogy nem büntetik, de nem vagyok benne biztos. A szállások 5-10 euro között vannak, a végén 15, ami nem sok alapból, nekem sokat számít.
2016. febr. 11. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!