Görögországi beszámolók?
Tudom, hogy rosszul tettem fel a kérdést, de nem tudtam jól megfogalmazni.
Szóval azt szeretném kérni, hogy ha voltatok Görögországban nyaralni, akkor írjatok nekem beszámolót! Mindegy hol voltatok, engem érdekel [de azért írjátok meg hol voltatok], és kérlek a kirándulásaitokról is írjatok!!
Köszi mindenkinek :)
Neos Marmarasról írnátok?
A 05-10 20:36 válaszoló írta hogy csodás.
Mikor voltál ott? Autóval hány óra alatt lehet leérni?
Auto Gas kútról hol tudnék utána érdeklődni, hogy útközben hol tudunk tankolni?
Előre is köszi a válaszokat!
Sartiban voltunk 2x...Csodás hely(L)
Egyszerüen mese, föleg a falutol 8-10 km-re található Narancs Part! Oda mindenképp el kell menni!
A faluban pedig megy az élet. Az utcák este szinte zsufolásig. Az éttermek, tavernák kivaálóak, Az Obelix-et ajánlom ha arra jársz! Isteni gyros-t adnak:D
Szia :)
2X voltam Paralián, egyszer Sartin, tavaly. Sarti is szép, nagyon gyönyörű a narancspart, de engem Paralia nyüzsgése megfogott :) idén is oda megyünk, párommal, családommal, és még négy rokonnal, 26-án indulunk kocsival.
Utazási irodában lett foglalva a hely, Paralián kétszer voltam a görög napokon, vagy mi az :) Olympic Beach-re átszoktunk sétálni, mert gyönyörű a sétánya :)
a tengerpart gyönyörű számomra, a párommal az első csókunk a kő soron volt, a hullámoknál :)
Aki 12.en irt =
Igen, itt vagyunk =)
10.e ota =D
Nagyon szep, majd otthon leirom milyen volt =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!