Kezdőoldal » Utazás » Európa » Görögországi beszámolók?

Görögországi beszámolók?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy rosszul tettem fel a kérdést, de nem tudtam jól megfogalmazni.

Szóval azt szeretném kérni, hogy ha voltatok Görögországban nyaralni, akkor írjatok nekem beszámolót! Mindegy hol voltatok, engem érdekel [de azért írjátok meg hol voltatok], és kérlek a kirándulásaitokról is írjatok!!

Köszi mindenkinek :)

2010. ápr. 5. 17:17
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
=)
2010. máj. 13. 21:18
 22/30 anonim válasza:
43%

Neos Marmarasról írnátok?

A 05-10 20:36 válaszoló írta hogy csodás.

Mikor voltál ott? Autóval hány óra alatt lehet leérni?

Auto Gas kútról hol tudnék utána érdeklődni, hogy útközben hol tudunk tankolni?

Előre is köszi a válaszokat!

2010. jún. 7. 11:56
 23/30 A kérdező kommentje:
Ó, köszi köszi, hogy saját kérdéseket tettél fel az enyémben sorry az off miatt nélkül xP
2010. jún. 7. 14:16
 24/30 anonim válasza:
Gondolom már élvezed a tengerpartot. Én szívesen olvasnám a te beszámolódat, mer mi augusztus elején megyünk Paralia-ra.
2010. júl. 12. 15:01
 25/30 anonim válasza:
Sartira szavazok 2003-óta :) Ha nem világot látni, hanem csak nyaralni szeretnék, biztos, hogy Sartit választom.
2010. júl. 14. 13:33
 26/30 anonim válasza:
Mi tavaly voltunk Sartiba de csak ajánlani tudom!Az emberek nagyon kedvesek és sok a magyar akik nagyon örülnek ha szintén magyart látnak:)A tengerpart is gyönyörű...Idén stavrosba megyünk kíváncsi leszek milyen....
2010. júl. 14. 16:36
 27/30 anonim válasza:

Sartiban voltunk 2x...Csodás hely(L)

Egyszerüen mese, föleg a falutol 8-10 km-re található Narancs Part! Oda mindenképp el kell menni!

A faluban pedig megy az élet. Az utcák este szinte zsufolásig. Az éttermek, tavernák kivaálóak, Az Obelix-et ajánlom ha arra jársz! Isteni gyros-t adnak:D

2010. júl. 14. 16:37
 28/30 anonim ***** válasza:
2 hete jöttem haza de nekem idén(harmadszorra) nem jött be Sarti. Nem olyan volt mint azelőtt. Még olyan meleg sem volt.Stavros csak úgy mellékesen nem tetszett, viszont a mellette lévő Asprovalta igen. Sartiban megpróbálkoztunk idén elösször a narancspattal.Szörnyű volt, az emberek összezsúfolódtak, még egy kis hely sem volt, még saját cuccal sem tudtunk lemenni. Ez az idei nyaralás nem jött össze annyira... :) Jó pihenést mindenkinek!
2010. júl. 14. 17:31
 29/30 anonim válasza:

Szia :)

2X voltam Paralián, egyszer Sartin, tavaly. Sarti is szép, nagyon gyönyörű a narancspart, de engem Paralia nyüzsgése megfogott :) idén is oda megyünk, párommal, családommal, és még négy rokonnal, 26-án indulunk kocsival.

Utazási irodában lett foglalva a hely, Paralián kétszer voltam a görög napokon, vagy mi az :) Olympic Beach-re átszoktunk sétálni, mert gyönyörű a sétánya :)

a tengerpart gyönyörű számomra, a párommal az első csókunk a kő soron volt, a hullámoknál :)

2010. júl. 14. 21:04
 30/30 A kérdező kommentje:

Aki 12.en irt =

Igen, itt vagyunk =)

10.e ota =D

Nagyon szep, majd otthon leirom milyen volt =D

2010. júl. 15. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!