Görögországi utazás olcsón?
Nagyon nagy segítségre lenne szükségem nyaralás ügyben . lassan itt a nyár közepe és még sehogy sem állok nyaralás ügyben .Szeretnék 2 barátommal görögbe menni. Bulizás fürdés napozás lenne a cél, tehát nekem a szálláss lényegében teljesen mindegy. Sok utazási iroda ír nagyon kedvező árakat, viszont amint rákattintok egyből a triplája az ár a meghirdetett helyett. Valaki nem tudna nekem ajánlani valami jó utat / ajánlatot / esetleg utazási irodát ?
az árra max 30 ra gondoltam busszal együtt. /fő per hét
mielőtt valaki lehurrogna ment ismerősöm ennyiért már görögbe .. szal nem lehetetlen :D
elölre is kössz a válaszokat
"az árra max 30 ra gondoltam busszal együtt. /fő per hét "
abból aztán ku*va jó nyaralás lesz! a buszon nyomorogni, elképzelem milyen "minőségű" lehet a szállás.(bár aki igénytelen, annak megfelelhet) Amúgy pedig már késő az utazáson gondolkodni, mert most főszezonban nincs ilyen nyaralás.
Megvédem a busszal utazó társaimat is, hogy igénytelen aki busszal utazik! Nincs mindenkinek annyi pénze, hogy repülővel utazzon, ezért választja a buszt.
Tavaly Görögországba, az idén Spanyolországba voltunk busszal. Semmi gond és rossz élményem nem volt.
Nem lehetetlen szerintem.Nézz be a Deák téren a Dias Zeus Travel utazási irodába ,ők csak Görögországi utakkal foglalkoznak.De ennyiből csak lasminute úttal fogsz kijönni.Én voltam már velük 35.000 Ft-ért Vrasnán és 20,000 Ft-ért Korfun.Mind a kettő super volt.Azt csináltam,hogy naponta bementem az irodába és érdeklődtem,hogy van e valami akciós útjuk.Többször is szerencsével jártam.De ehhez rugalmas időbeosztással kell rendelkezzél.A buszt is ki lehet bírni,főképpen ha fiatalok vagytok.Nekem meg sem kottyant 24 órás busz út.
Sok szerencsét!
1. Sajnos a 30ezer tényleg csak utószezonban működik, de ott szerintem csont nélkül. (2 éve mi is voltunk így.) 10 nap 28 ezerért.)
2. Tényleg nem a legkényelmesebb a busz, de mivel egy hétre, 10 napra mentek, azt az első utazásos napot a tengerparton bőven ki lehet pihenni. Aki a busz miatt húzza a száját, menjen busszal a velencei karneválra, majd megtudja, mi a kellemes üdülés :)
3. Ajánlok egy utazási irodát, mi velük voltunk, nagyon profi szervezés, busz, apartman, tényleg profi csapat. (Róluk mondtam, h 28ezer/10nap/fő - ebben van szállás és busz, nincs kaja, de azt meg lehet oldani itthonról hátizsákból, v ott is lehet olcsón vásárolni. Megnéztem, a saját honlapjuk nem működik most vmi miatt, ezért ide teszek egy linket, ahol az elérhetőségeiket megtalálod:
Jó utat!
Csatlakoznék utolsó előttihez.
Július 15-24 Olympic Beach-be és Nei Pori-ba még 4 hely van, és pont belefér a költségvetésetekbe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!