Kezdőoldal » Utazás » Európa » Görögországi beszámolók?

Görögországi beszámolók?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy rosszul tettem fel a kérdést, de nem tudtam jól megfogalmazni.

Szóval azt szeretném kérni, hogy ha voltatok Görögországban nyaralni, akkor írjatok nekem beszámolót! Mindegy hol voltatok, engem érdekel [de azért írjátok meg hol voltatok], és kérlek a kirándulásaitokról is írjatok!!

Köszi mindenkinek :)

2010. ápr. 5. 17:17
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
A hellasz.hu-t ismerem :)
2010. ápr. 5. 17:19
 2/30 anonim ***** válasza:
Lívi te vagy az? xD :P
2010. ápr. 6. 09:01
 3/30 A kérdező kommentje:

Ezekre az x te vagy azokra ráuntam... :S

És bocs, de egész más nevem van... :P

2010. ápr. 6. 13:34
 4/30 anonim ***** válasza:

Szia;)

én már 2x voltam görögországban.Mindkettő alkalommal főszezonban nyáron voltunk.2008-ban korfun, 2009-ben Rodoszon. Nekem személy szerint Rodosz jobban tetszett, itt melegebb is volt. Utazási iroda szervezte az utat repcsivel mentünk. Az emberek nagyon aranyosak.Szall én merem ajánlani görögországot:D.ha kérdésed van szivesen válaszolok.

2010. ápr. 6. 14:57
 5/30 anonim ***** válasza:
52%
Cumi, de én még nem. :P
2010. ápr. 6. 17:00
 6/30 A kérdező kommentje:
2.nak nagyon köszönöm!! =)
2010. ápr. 6. 17:35
 7/30 anonim ***** válasza:
Szívesen.
2010. ápr. 6. 18:30
 8/30 A kérdező kommentje:
Ooo... nem neked szivi..xD te 3. vagy =P
2010. ápr. 6. 18:31
 9/30 anonim ***** válasza:
Mi 2005-ben voltunk Paralian. Nagyon jól éreztük magunkat. Nem nagyon kirándulgattunk, csak a partra meg a kedvenc koktéllelőhelyemre. A felszolgálót a sokadig koktél után elneveztem Jorgosznak, kellemesen elbeszélgettünk nemzetközi nyelven (én az angolhoz konyítok, a férjem kicsit tud németül, oroszul..) meg ment a mutogatás ezerrel. Itt volt az is, hogy megláttam vmi nagy darab hús, ahogy a nyárson forog. Kérdezem tőle: Jorgosz, what kind of animal is this? (Miféle állat?) Szegény Jorgosz elmondta görögül, németül, angolunk, olaszul.... csak pont magyarul nem! Erre a fejéhez csapott, négykézlábra ereszkedett, és azt mondja:"BEEEEE". Nagyon nevetünk ezen az eseten még mindig. Idén is megyünk, csak most Stavrosra. Most biztos megyünk majd kirándulgatni is, mert viszünk két rokonkölköt. Majd utána írok neked beszámolót.
2010. ápr. 8. 09:48
 10/30 A kérdező kommentje:

Köszi :) :)

Mi most Paralia mellé megyünk, Olympic Beachre. :D

Emígy melyik étteremben volt ez? :D

2010. ápr. 8. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!