Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen hely Lloret de Mar?...

Milyen hely Lloret de Mar? Aki volt ott, leírná a tapasztalatát? És mennyire lehet az ottani külföldi nőkkel/lányokkal (akár spanyol, akár más külföldi) ismerkedni?

Figyelt kérdés
Hali, idén nyáron néhány haverommal Spanyolországba, Lloret de Marba megyünk nyaralni és a környéklátogatásokon, a tengeri fürdéseken meg a többi szórakozásokon kívül még az is a célunk, hogy akár nappal a strandon, akár éjszaka a szórakozóhelyeken megismerkedjünk a többi külföldi lányokkal is. Aki már itt volt, az elárulná, h mennyire könnyű ott idegenekkel ismerkedni és akár néhánnyal akár "egy éjszakás kalandot" is bevállalni? Mennyire bevállalósak ott a nők?

2016. márc. 26. 09:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Amikor én voltam ott, akkor inkább a németek domináltak. Szórakozóhelyen is. Kb annyira lehet ott ismerkedni mint máshol. Semmi különös. Egyébként kellemes tengerparti hely. Nekem bejött.
2016. márc. 26. 13:37
 2/6 A kérdező kommentje:

Magyarul ha szerencsenk van akkor nyert ugyunk van, ha nem akkor nem?

Ez kb. olyan mint a fesztival?

2016. márc. 26. 16:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Egy kis nemi betegségért, szerintem kár 4.ezer km-t utazni.

Ha itt nem ragadnak rád a csajok, ott sem fognak.

Amikor én voltam, eléggé bevállalós holland csajok voltak mindenhol.

A strandon szinte kivétel nélkül minden csaj félmeztelenül volt.

Sajnos a nagyik is...

2016. márc. 26. 18:22
 4/6 A kérdező kommentje:

És azok a holland nők bármely férfival lefeküdtek volna?

(Nyugi viszünk óvszert! XDD)

2016. márc. 26. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:
"Azok" a holland nők már nincsenek ott...
2016. márc. 27. 16:32
 6/6 A kérdező kommentje:
?
2016. márc. 27. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!