Repülőre felvihetek egy rúd szalámit?
Figyelt kérdés
csak kézipoggyászom lesz, ajándéknak szánt szalámit felvihetem? v lehet belőle gond? Ja és még annyit, h a telefont, fényképezőgépet stb. is be kell mutatni checkingnél v átvilágítják v mi?2010. ápr. 2. 18:24
1/8 anonim válasza:
Tudtommal husterméket,tejterméket nem lehet àtvinni a hatàron,de lehet tévedek.
2/8 anonim válasza:
Tartós húsipari terméket, mint amilyen a szalámi, lehet vinni. Eredeti csomagolásban vigyed, mert házi készítésűt viszont nem engednek be más országokba.
3/8 anonim válasza:
felvihetsz, nem gond, csak legyen rendesen becsomagolva. A kütyüket hagyd a táskádban/kabátzsebedben amikor az átvilágításhoz leadod a cuccokat.
4/8 anonim válasza:
második, tegnap jöttem ki írbe két szál házi kolbásszal, kéziben =] be volt vákumozva, és meg se állítottak. Attól függ minden hova mész.
5/8 anonim válasza:
Második vagyok: persze, tudom, hogy legtöbbször a kutya nem nézi, milyen eredetű kaja van nálad. De gyári terméket tuti biztosan átengednek, mert abba semmilyen törvény alapján nem köthetnek bele. Azért ajánlottam az eredeti csomagolást, mert ha kifog egy kekeckedős hivatalnokot, azzal bizonyítani tudja, hogy nem saját készítésű.
7/8 anonim válasza:
Felviheted, mi fagyasztott friss húst is szoktunk kihozni, sohasem szóltak. a feladós poggyászod jól zárd le mert lopnak és pofátlanul...
8/8 anonim válasza:
arra is ügyelni kell, hogy hova mész. az eu.n belül nincs gond a gyári csomagolású cuccal. eu-n kívül már esetleg lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!