Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kicsi hajegyenesítőt és...

Kicsi hajegyenesítőt és szappant ( nem folyékonyat ) felvihetek magammal a kézipoggyászban? Telefontöltőt, ilyesmiket? ( kinézem, hogy már azt se lehet, merthogy esetleg megfojtanék vele valakit. )

Figyelt kérdés
köszönöm a válaszoka! csak szeretnék tájékozódni, hogy mit is lehet pontosan és mit nem... nem ott akarok kipakolni a reptére, és életem első repülőútja lesz
2009. nov. 16. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Hali! Felviheted persze, én 2 hete repültem ha akkor nem volt gond gondolom most se lesz. Én vittem szappant, hajszárítót, telefontöltőt stb. Még folyadékot is vihetsz de csak 100 ml-nél kisebb mennyiségbe, és visszazárható, átlátszó műanyag izébe. A késekkel, ollókkal, csipeszekkel van álatlában gond. Jó utat! :)
2009. nov. 16. 19:40
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ :) akkor még zsúfolok pár dolgot a kézipoggyászomba is :P remélem én is, hogy jó utam lesz :)
2009. nov. 16. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:

8kg-ig zsufold a kezitatyit, mert mostanaban mar azt is merik!!!

Bar ez valszeg legitarsasag fuggu, sajnos az adat nem nyilvanos es a repegyen ezt nem tudntetik fel!

Szal csak ovatosan rogyaszd a kezitatyot es ferj bele a szabvanymeretbe!

2009. nov. 16. 22:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Én easyjet-tel megyek, ott tényleg nem is nagyon láttam, hogy meg lenne szabva a kézipoggyász súlya, de remélem hogy nem 8 kg... igaz igy is kb 10 kg lesz max mert szabványos kézipoggyász méretű kis bőröndöt vettem. Köszönöm az újabb választ!:)
2009. nov. 16. 23:17
 5/5 anonim válasza:

Az elektronikai dolgaidat jobb is kéziben vinni, mert eléggé dobálják a bőröndöket, így félő lenne, hogy eltörnek.

Tehát e miatt ne aggódj.

Szappant is felviheted, ugyan is az sem folyékony.

Folyadékot nem igazán engedik, bár már fel lehet azt is vinni, ott kapható tasakokban, de meg van adva, hogy mennyit.

Ételt nem lehetett régebben, de Én már többször megúsztam, és egy szavuk nem volt.

Vágóeszközt tilos. És laptop táska egy poggyásznak számít, így a legjobb megoldás vinni egy nagyobb poggyászt, amibe belefér a laptop táska.

2009. nov. 18. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!