Mit vihetek a kézipoggyászban?
Figyelt kérdés
Utaztam már repülőn, de akkor hosszabb időt töltöttem külföldön, így a poggyászomat feladtam, nem volt nálam kézipoggyász. Így nem volt gond, hogy mit pakoltam a feladott bőröndömbe. Most viszont csak rövid időre utazok külföldre, és szeretnék csak egy kézipoggyászt vinni. Abba miket pakolhatok? Gondolok ilyenekre, hogy parfüm, sampon, körömlakk, púder, sminkes cuccok, stb... Mit lehet és mit nem?2011. jan. 13. 14:57
1/4 anonim válasza:
De a wizzair repülőjáraton kívül mindegyik leírja,hogy mit lehet vinni a kézi poggyászba..
Nem googlezom ki mert azt te is meg tudod tenni..
2/4 anonim válasza:
folyadékot nem lehet, hacsak nem egy 1 literes átlátszó zárható zacskóban max 100 ml-es tubusokban van. arcpúdert én fel szoktam vinni, soha nem vették még el. szemceruzát sem veszik el de ami egy kicsit is folyékony azt csakis az átlátszó zacskóba mehet.
3/4 A kérdező kommentje:
akkor azt az 1 literes zárható zacskót gondolom nekem kell beszereznem
2011. jan. 13. 23:01
4/4 anonim válasza:
Zacsit a koordinátorok adnak, vagy ha ők nem, az ellenőröktől is kérhetsz.
Vegyél kis sampont, fogkrémet, parfümmel nem lesz baj, azok kisebbek.
Manikűrészlet is csak picike lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!