Vihetek a gépre kézipoggyászban 1 karton cigarettát?
Figyelt kérdés
Valahol azt olvastam,hogy nem vihetünk kézipoggyászban cigarettát.Viszont ha a vámmentes övezetben veszem,akkor felengedik a gépre.Valamint nem tudja véletlenül valaki,hogy milyen cigit lehet ott kapni és mennyi az ára?2010. máj. 23. 15:51
1/2 anonim válasza:
felviheted, én is felvittem. 1 karton volt a bőröndömben, egy meg a kéziben szétszórva.
nem szóltak érte.
pedig nem a dutyban vettem.
nem tudom mennyi a duty freeben, mindenki azt mondja, hogy ott még olcsóbb lehet 1-2 dolog.... hát én ezt nem vettem észre! horror drága minden.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Feladott poggyászunk nem lesz,csak kézi,mert nem szállodás nyaralásra megyünk,hanem családlátogatásra, szóval oda nem kell,csak 1-2 ruha.Az biztos,hogy a dutyban minden cuccnak az ára az eget veri,tapasztaltuk párszor.De a cigi állítólag olcsóbb.Lehet,hogy felhívom őket,hogy tuti legyen,bár a wizzair emelt díjasára nem nagyon vágyom... :)
2010. máj. 23. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!