Hogy is van ez a folyadékokkal a kézipoggyászban?
Életemben először fogok repülni, nagyon izgulok amellett, hogy nem igazán tudom, mit szabad és mit nem.
Olvastam, hogy folyadékot, szúró-vágó eszközt stb nem lehet a kézipoggyászba tenni. De most olvastam azt is, hogy folyadékot max 100 ml-es flakonban, külön zacskózva fel lehet vinni.
Kérdésem, hogy ilyen zacsit hol lehet venni?
És max. hány darab 100 ml-es cuccot lehet a kézipoggyászba rakni? Lenne tusfürdő, sampon, fogkrém (gondolom ez is annak minősül), borotvahab, alapozó stb.
Ill. hogy borotvát semmiképp sem lehet felvinni (zacsiban sem?)
Hajlakkal és dezodorral (fújós) mi a helyzet?
Köszönöm a válaszokat!
ami tubusban van, es rajta van hogy (max) 100ml, azt egy átlátszó zacskóba beleteszed, ami max. 1 Literes lehet. Ezeket felviheted. Nem kell ennek akkor feneket keriteni. nem kell külön ezert VENNI. belehányod egy zsömlés zacskóba és kész.
Borotvát term. NEM lehet felvinni. hajlakk dezodorra pedig az elsö mondatom az érvényes.
huuuu, és akkor mi van, ha szólnak érte...:D
kiveszed, megmutatod, kész...mész tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!