Szerbia vám. Hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Legfőképp olyan emberektől kérnék segítséget, akik már jártak Szerbiában, pontosabban akik már vittek árut oda.
Én holnap indulok Szabadkára, és szeretnék információt kérni a VÁM menetéről. Elvileg Röszkénél lépek határt.
Angolul, németül, magyarul beszélek. Nem tudom, hogy ott ezekkel a nyelvekkel mennyire boldogulok el. :)
2016. márc. 6. 09:06
1/2 anonim 

válasza:

Mit viszel, papírok rendbe vannak? Magyarul tudnak valamennyire, de speditőrhöz menj először. Majd ő intézi a továbbiakat. Határ vám.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! A papírok általában mindig rendben vannak, mivel délután veszem fel az autót, akkor tudom meg pontosan. Dolgozom már egy jó ideje nemzetközi sofőrként, csak Szerbeknél nem voltam még.
2016. márc. 6. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!