München megér egy túrát?
Figyelt kérdés
Aki volt ott szép hely vagy nem? Olcsón egyszerűen ki lehet jutni azért gondoltam hogy kimegyek pár napra de sokan rossz véleményt mondanak róla.2016. febr. 23. 09:20
1/8 anonim válasza:
Igen, szerintem az egyik legszebb es legpezsgobb nemet varos. Mindenkepp megeri, ha van ra lehetoseged :)
3/8 anonim válasza:
Évente megyek az egyik kedvenc helyem (igaz én a Bajor hegyekbe megyek, de mindig eltöltök pár napot Münchenben is).
4/8 anonim válasza:
Szerintem is érdemes, bár én még csak egyszer voltam.
5/8 anonim válasza:
nincs olyan, hogy "pezsgő" város.
Kérdező, milyen rossz véleményt hallottál?
6/8 A kérdező kommentje:
Csak annyit hogy nem túl érdekes hely de ezek szerint ez nem igaz.
2016. febr. 25. 22:17
7/8 anonim válasza:
München a második otthonom ..De 2 hónap múlva elsődlegessé válik , ugyanis oda költözöm .. Mindegy most nem ez most mellékes .. viszont a város maga nagyon -nagyon szerethető; unalmasnak semmiképpen nem mondható . Nagyon barátságosak ott a helyiek ,...En mindenképpen javaslom ...és nem csak egy túrára! 😉
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Áprilisban már elég meleg van ott? Mert tudom kicsivel hűvösebb mint Pest.
2016. márc. 1. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!