Lehet, hogy hülye kérdés, de van mitől tartani az Oktoberfesten? Évek óta tervezzük, hogy megyünk. Befizettük az utat, de most kicsit tartok az egésztől a migráns helyzet miatt!
Figyelt kérdés
2015. szept. 11. 17:59
1/9 anonim válasza:
Zsebtolvajok mindenhol vannak, ahol ennyi (ittas) ember összeverődik, jó vigyázni.
2/9 anonim válasza:
Én már 2-szer voltam. Ne parázz, a rendőrség nagyon készül erre mindig! És igen van mitől félned, ha nagyon berúgsz (berúgtok) akkor elhagyhatjátok az irataitok és a telefonotok vagy pénzetek. Szóval ezeknek jó helyet találjatok. A sör meg kiváló!!!!
3/9 anonim válasza:
A lerészegedéstől meg a sok weißwursttól.
4/9 anonim válasza:
Itt mèg annyira nem vadultak be...Mi mèg sajnos eltartjuk őket ezèrt ^nyugi ^ van.
5/9 anonim válasza:
A gond leginkabb az utazassal magaval lehet. Hatarzar, dugo, ilyesmi.
Az Oktoberfest egy nagyon jol biztositott tomegrendezveny, rengeteg rendorrel. Nyilvan soha nem lehet kizarni semmit, de en azt mondanam hogy biztonsagos, ill. semmi nem mutatja hogy iden kevesbe lenne biztonsagos mint par eve.
Viszont maga az Oktoberfest szerintem erosen tul van porgetve, nem egy nagy durranas SZVSZ.
6/9 anonim válasza:
Most nèztem a híreket./De/ Münchenben az utcàkon ès a környèken /parkok,utcàk szèlèn /a menekültek csapatokban mindenütt. Regisztráltatni nem akarnak ès az àllomàsokon nem maradnak mert tartanak a haza^küldèstől^
7/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem megyünk!Az utazási iroda lemondta !
2015. szept. 15. 17:45
8/9 anonim válasza:
"Münchenben az utcàkon ès a környèken /parkok,utcàk szèlèn /a menekültek csapatokban mindenütt. "
Münchenben elek es elso kezbol cafolhatom amit irtal.
A varosban kabe egy darab koborlo menekultet sem latni.
9/9 anonim válasza:
Èrdekes... A híradó videófelvètelei màst mutattak. ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!