Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyibe kerül egy diak vonat...

Mennyibe kerül egy diak vonat jegy Budapestről München be?

Figyelt kérdés
Illetve mennyi idő az út?

2015. nov. 23. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Ajánlom figyelmedbe a rome2rio keresőjét.

Ez nem csupán a rendkívül drága és lassú vasúti út árát és részleteit mutatja meg, hanem valódi korszerű alternatívákat is kínál. Melyek gyorsabbak lesznek és olcsóbbak.

2015. nov. 23. 16:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Nemzetközi viszonylatban nincs diákkedvezmény olyan formában, mint itthon (50%)
2015. nov. 23. 16:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy irányba 29 Euró a legolcsóbb vonatjegy. Szokták FB-n és fórumokon olcsóbban hirdetni, ha valaki nem tudja igénybe venni és értékesíti, akár kicsit olcsóbban, csak elkelljen. 39 Euróért majdnem mindig kapni jegyet. Busszal lassabb, 9000 Ft a legolcsóbb egyirányú jegy, tudomásom szerint. Meinfernbus 41 Euróért visz el.

Teleautóval néha eljuthatsz 8000 Ft-ért is Münchenbe. Oszkar , blablacar

2015. nov. 25. 08:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Drága a vonatjegy?Én 4x voltam münchenbe és mindig 29 euróért vettem meg a jegyet.Nem az utolsó héten kell megvenni, mert addigra már elfogynak az olcsó jegyek.Kocsival sehol nem járod meg annyi idő alatt, ha csak nem valami sportkocsival mész 250 el az autópályán.
2015. nov. 26. 04:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!