Elmennétek Lignanoba?
A korábbi években mindig úgy szervezetem a nyaralásunkat, hogy ne a elturistásodott helyekre menjünk, hanem oda, ahol jobban belelátunk az országba.
A tervezett nyaralásunk idején 25 hetes terhes leszek, így hosszabb utat nem mernék bevállalni, viszont nagyon vágyom Olaszországba a tengerhez, még akkor is ha június elején nem lesz ezer fokos a víz.
"A korábbi években mindig úgy szervezetem a nyaralásunkat, hogy ne a elturistásodott helyekre menjünk, "
Na most az a baj,hogy Lignano ennek a teljes ellenkezője!Buszok százával viszik oda a turista hordákat!Vagy mennek meguktól kocsival!Rogyásig van magyarokkal,osztrákokkal,lengyelekkel!
És szerintem egyáltalán nem egy nagy szám,se a város,se a víz!Jártam már ott párszor,de egyáltalán nem hiányzik!
Ettől sokkal jobb helyek is vannak a környéken!
Igen, pont ez a probléma, ezért írtam ki a kérdést!
A terhesség miatt nem merek messzebbre menni (igen tudom, hogy parás vagyok). Nagyon sokat küszködtünk, lombikkal sikerült a terhességem, ikreket várunk.
Viszont félek, hogy Lignano csalódás lesz.
Én is így gondolkodom mint a kérdező. Lignano az a hely ahol lehet napközben fürdeni a tengerben, este fagyizni meg bulizni. De csak ezért szerintem is kár Olaszországig elmenni...
Azon a környéken Caorle és Grado amit ajánlanék. Nagyon szép történelmi belvárosa van mindkettőnek, van élet is nyáron, de nem csak turisták "tömeghelye".
Vagy (mivel rengeteg látnivaló van a környéken) megcsinálhatjátok azt is hogy autóval elmentek látványosságokat megnézni, amik nagyjából az alábbi helyek:
Grado, Caorle, Aqulleia, Treviso, Miremare kastély, és persze Velence.
Illetve ha Aqulleiaban jársz, akkor megnézheted az őseidet a templom falán, akitől az olaszok féltek :)
En is Grado-t javasolnam!
A környeken sok latnivalot tudok ajanlani! Ha erdekel írj privatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!