Mennyire biztonságos most vonattal Németországba (Lipcse) utazni?
Valahogy ez a "A válasz 77%-ban hasznosnak tűnik" dolog alapján nekem az jött le hogy mások megértették az iróniát és a lényeget :)
Engem próbálsz itt fikázni azzal hogy ilyen olyan ember vagyok miközben te vagy az aki nem használja a keresőt mert az egy hatalmas erőfeszítést igényel, főleg hogy akár az első találatra is szó szerint megkaphatod a választ a kérdésedre. Azt a használd a keresőt csezdmeg szöveget azért szokás oda írni mindenhova, mert megvan a valószínűsége hogy másodjára elgondolkozik rajta a leendő kérdező azon, hogy rákeressen-e egy két kulcsszóra mielőtt feltenné a kérdését. Ki tudja, hány ezer ilyen kérdéssel van most így kevesebb?! Bár akinek nincs sok agykapacitása attól nem is lehet sokat elvárni :) és itt idézem bölcs szavaid: "úristen tényleg egy ilyen embernek magyarázok...?:D ááh, minek?:D úgysem fogod fel."
Értelmes ember utánna néz, gondolkozik mielőtt kérdez. Látom te nem vagy az. Ha érdemi választ szeretnél kapni itt, akkor ahhoz megfelelő kérdést kell feltenned, amelyre nem találsz választ elég konkrétan és elég gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!