Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyire biztonságos most...

Mennyire biztonságos most vonattal Németországba (Lipcse) utazni?

Figyelt kérdés
Járt valaki mostanában arrafelé vonattal? A migránsok miatt kérdezem, nemtudom mi most a helyzet arrafelé velük.. 3 hét múlva mennék pár napra. Szerintetek?
2016. jan. 23. 13:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Minthogy a kérdező a válaszát nekem címezte, ildomos hogy megosszam vele őszinte véleményemet.

Attól, hogy az egóját nagybetűs módon próbálja kifejezni, még nem lesz több, mint aki. Épp olyan válaszokat fog kapni a kérdésére, mint ahogyan azt megfogalmazta.

Ha a normális választ kéri számon rajtunk, utazókon, válaszadókon, ahhoz először meg kellene tanulnia egyfajta alázatot. Kultúrát.

Bizonyítanod kellene, hogy azért valamit konyítasz a világhoz, hogy komolyan vegyenek, érted? Nem elég a fejlécre mutogatnod, ha valaki helyre tesz.

2016. jan. 23. 15:47
 12/21 A kérdező kommentje:
jéééézusom, bocsánaat!!!!! istenem, mégis hogy kellett volna feltennem ezt az egyszerű kérdést?? nem jártam még soha németországban, és sok ismerősöm nem akar elengedni, hallva mik történnek a világban, ők sem jártak arrafelé mostanában, én balga lélek, gondoltam tanácsot kérek itt, hátha valaki képben van. és volt is ilyen. huh, már ez is sok volt, amit egy ilyen emberre pazaroltam az életemből, nem is folytatom..
2016. jan. 23. 16:06
 13/21 anonim ***** válasza:
9%
" nem jártam még soha németországban" ...valószínüleg a lakás ajtón kívül se nagyon...mondjuk ahogy elnézem ez az ismerőseidről is elmondtható!
2016. jan. 23. 16:27
 14/21 A kérdező kommentje:
mennyi megkeseredett ember:D
2016. jan. 23. 16:33
 15/21 A kérdező kommentje:
tényleg vicces, de elszomorító is, hogy ennyi embernek ilyen rossz az élete..
2016. jan. 23. 16:41
 16/21 A kérdező kommentje:
mint nektek, mielőtt valaki ezt IS félreértelmezné.. :D
2016. jan. 23. 16:42
 17/21 anonim ***** válasza:
47%

"istenem, annyira buta vagy, hogy azt sem vetted észre, hogy ezt a KÉRDEZŐ, azaz ÉN írtam egy válaszadónak.. :D mindegy, én jót mulatok, csak azt nem értem, mért nem lehet normálisan válaszolni, vagy inkább görgetni tovább. ez az oldal, mint neve is mutatja, kérdések feltételére lett kitalálva. ezt érted, kedves előttem író, vagy magyarázzam el részletesebben? szívesen megteszem, mert elég homály lehet az agyadban, így az írásodból ítélve."

Képzeld, észre vettem hogy te írtad, az már tök más kérdés, hogy csak az irónai miatt volt így megfogalmazva a válaszom, bár van akinek az a képesség nem adatik meg, hogy magától rájőjjön az ilyenre, feltételezhettem volna, sajnálom hogy nem írtam az elejére hogy *irónia veszély*, megígérem hogy máskor oda fogom :) Továbbá lebutáztál, miközben egy olyan választ írtál amiben nem hozol fel egyetlen ellen érvet sem, csak úgy tök random dolgokat amiknek semmi köze nincs ahhoz, hogy tényleg bal*asz vagy és nem tudod használni a keresőt. És szerintem az 100% ide tartozik hogy egy ezredjére feltett kérdésnél valaki leírja hogy használd a keresőt.

2016. jan. 23. 17:13
 18/21 A kérdező kommentje:
igen, irónia volt biztosan.. persze persze.. de mégis miért veszed a fáradtságot egy olyan dologra, ami tulajdonképpen idegesít, zavar, stb.. azaz (mert nyilván ezt sem érted): miért válaszolsz erre a kérdésre, ha érdemben nem tudsz hozzátenni, csak a rosszindulat dől belőled? áh, gondolom ezt sem tudod megmagyarázni, és nyilván csak kötekedni akarsz, mert szar az egész életed, ez van.. de ebből elég szerintem, nem erről szól ez a kérdés, ha nem vetted volna észre.
2016. jan. 23. 17:30
 19/21 A kérdező kommentje:
ezt szerintem az összes itt feltett kérdéshez írd oda, hogy "használd a keresőt" :D:D:D mert mindenki tudná használni, de mindenre ezer megoldás van, és nyilván a konkrét kérdésére senki nem találta a válasz, azért írt ide. úristen tényleg egy ilyen embernek magyarázok...?:D ááh, minek?:D úgysem fogod fel.
2016. jan. 23. 17:33
 20/21 anonim ***** válasza:

Azért már tényleg vicc számba megy ezen az oldalon,hogy ha valaki feltesz egy idióta életképtelen,meg egyébként már unalomig ismételt kérdést,majd kap rá neki nem tetsző választ,vagy azt,hogy használja a keresőt,akkor rögtön jön ez a vergődés meg hisztizés!

Kímélj meg minket légyszi,tűzz a kalapodra hátra egy biciklivillogót azt eredj-haladj.....

2016. jan. 23. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!