Kezdőoldal » Utazás » Európa » Csaladdal utatunk februar...

Csaladdal utatunk februar kozepen nemetorszagba ausztrian at. Kell miat utlevel a mostani viszonyok miatt?

Figyelt kérdés
Ferjemmel nemet hiradit nezunk(Ferjem felnenet) es ott mondrak be,hogy ausztria 2 evre felfuggesztette schengenr es no. Is ellenoriz.......valtsak ku utlevelet v eus pilgaroknak tovabbra is eleg a szemelyi?

2016. jan. 22. 00:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

nem commentelem ezt tovább.....nem tud érdekelni mit gondolsz rólam...értelmes ember vagyok(nem fogok végzettségeket sorolni) és nem érdekel mit gondolsz rólam. Névtelenül mindenki okos ezen az oldalon.....a vigyor jel a hangulat "könnyítésére" szolgált....de látom valakik megértése elég minimum szinten van :) ha valakit az alapján ítélsz el mert fáradtan rosszul írt meg egy kérdést hajnali 1-kor telefonról (mikor leírtam), hiába írtam ki, hogy bocsánat akkor ez van......nem fog összedőlni a világ.

Köszönöm a válaszokat a többieknek és azért neked / nektek is kedves kritizáló kommentelő(k). így is elég sok offot írtam. (és nem rakok "szmájlit" hisz az is gond. most laptopról írok azért használok ékezetet mielőtt az is baj lenne......)

2016. jan. 22. 21:43
 12/13 anonim ***** válasza:

"értelmes ember vagyok(nem fogok végzettségeket sorolni)"

Sajnos az értelmi szint nem attól függ kinek milyen papírja/végzettsége van!Te vagy erre a megtestesült 2 lábon járó példa........

2016. jan. 22. 23:43
 13/13 A kérdező kommentje:

igazán hasznos választ adtál

1. nem a kérdésre válaszoltál

2. most komolyan álljak le vitatkozni egy vadidegennel ?:D annyira tudom díjazni az ilyen szájkaratés embereket :D

3. ha valakiről megállapítod egy kérdésből milyen ember oké...ha te olyan ember vagy aki beskatulyázod a másikat újabb vállveregetés

4. pont nem érdekel mit gondolsz rólam....mivel nem ismerlek és te se engem

5. kíváncsi lennék milyen vagy az életben, ha erre van időd, hogy másokat leoltsál.

Sorolhatnám még, de mivel fogalmad sincs róla ki vagyok, milyen vagyok csak van egy elképzelésed, ami valószínűleg teljesen az ellentéte annak amilyen vagyok oké :) rengeteg nagypofájú ember van az interneten, aztán egymás előtt meg se mukkan....

már megbocsáss, de nem szeretem beskatulyázni az embereket,(mert én nem szeretek ellenségeket gyűjteni, inkább megpróbálok jóban lenni, aztán ha annyira ellenszenves akkor hagyom ) de aki folyamat oltogatja az embereket arról nekem is van véleményem...

nem szeretem ha megsértenek, főleg egy ártatlan kérdés miatt....amit, mint írtam fáradtan írtam....annyi abszurd idétlen kérdés van a gyakori kérdéseken pont ebbe kell belekötnöd?

miért nem ott jár a szád ahol 23458393539. kérdés szól arról, hogy jaj a barátommal voltam együtt lehetek terhes? miért nem ott okoskodsz?

miért nem ott írsz véleményt a csajról a pasijáról az egész családjáról, hogy micsoda "kétlábon járó iq masina" ?

mert gyakori kérdések arról szólnak, hogy ha valaki nem értelmes választ ad, akkor nincs általában köztes út, hanem jön az "én mindent jobban tudok figura....aki mindenkit hülyének néz" vagy a "simán kössünk bele"....

hidd el én sem szeretem az olyan kérdéseket amikor legszívesebben az ember homlokoncsapja magát.....az én "világom" még szerencsére más volt, mint a mostani......szüleimtől olyan nevelést kaptam.....és nem kacsacsőrű képeket raktunk ki (már ha volt hova, akkor jött be a myvip, iwiw) és nem szokásom belekötni másokba, így megteszem kb. életemben először, így gyáván, névtelenül, hogy szerintem te az előbb leírtak egyike lehetsz. egy idegesítő figura aki mindenkibe beleköt.... de nyugodtan írogass "elképzelt" képeket egy fáradt anyukának, aki hajnali egykor kiírt egy kérdést.....mellesleg nem tudom mi a rossz.....mindenki megértette....(leírtam azt is, hogy telefonról írtam, elgépeltem) de nem ez nem jó, kössünk bele......sőőőőt kössünk bele abba is, hogy a Férjem nézi a híradót vagy meg is érti?????? miért szerinted csak nézzük és bámuljuk a tévét?????ne is válaszolj, mert ebbe is belekötsz..... miért kell azt hinni egy emberről rögtön, hogy hülye????? Főleg egy ilyen kérdésnél? Nagyon unatkozhatsz, vagy nincsenek barátaid, ha erre ráérsz.....

ahelyett, hogy írtad volna ezt: "elég a személyi és jó utat :)"

nem.....jó magyarhoz illően, sőt jó modorodhoz illően kössünk bele egy nyomorék útleveles kérdésbe......

részemről ennyi, én befejeztem a "szájkaratét", további kellemes cseszegetős kedvet kívánok neked kedves névtelen,

többieknek kellemes napot :)

2016. jan. 26. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!