Mennyibe kerül 1 fönek, egy 7-8 napos ut Moszkvaba es Szentpetervarra repülövel (Bp. -Moszkva), utazasi irodan keresztül, idegenvezetövel?
Ha csak erre vagy kíváncsi, az utazási irodák készséggel adnak róla felvilágosítást.
Mi itt azt tudjuk elmesélni, hogyan juthatsz el oda fele annyiból.
Mi itt azt tudjuk elmesélni, hogyan juthatsz el oda fele annyiból."
... szal, "mesere" nem vagyok kivancsi, ... de, szivesen hallgatnam (olvasnam), hogy orosz nyelvtudas nelkül, ez hogyan lehetseges.
Mar a vilag több reszen megfordultam es mindenhol talalkoztam oroszokkal, de az a tapasztalatom, hogy az oroszok nem beszelnek idegen nyelveket. Az angol az ami még valamennyire elmegy naluk, mindenesetre a megertes nehez. Az oroszok megszoktak azt, hogy akarhova mennek, a celorszag lakoi beszelnek oroszul.
#1 a Gyakorikerdesek.hu szerinted nem inet? Ha, ezt hasznalom, akkor nem 'okosan' hasznalom az inetet?
#3 Köszönöm a valaszod. Mennyire valoszinü az, hogy mai viszonyok között ugyanaz a tura 300K/fö kijöjjön?
Nem elek Mo.-on, az itteni arakat ismerem, csak összehasonlitaskeppen szeretnem tudni. Mivel Budapest közelebb van Moszkvahoz, igy mar a repülöut is olcsobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!