Kezdőoldal » Utazás » Európa » Jövőre Párizsba utaztunk...

Jövőre Párizsba utaztunk volna. A történtek után biztos, hogy nem megyünk. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Más alternatívát próbálunk keresni. Kb. 200 ezer ft.-ból Ti merre indulnátok?
2015. nov. 21. 15:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
93%

"Repülővel alsó hangon 150,"

Igen, annyi...New Yorkba.

2015. nov. 23. 04:37
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
dehogy new yorkba... okoska
2015. nov. 24. 07:48
 23/24 anonim ***** válasza:
73%

a fapadosokra meg külön kitértem.

én is debreceni vagyok, tudok a decemberben induló járatról.

azt is vedd bele, hogy a fapados 100 km-re lesz Párizstól. csak a neve Párizs, de onnan még be is kell jutni. persze az sem 100 ezer, de azért nézz körbe ilyen téren is.

a másik, hogy jó neked a kemping, olcsó kaja, stb.

én írtam, h busszal voltunk tengerparton, tehát én sem vagyok az a fajta, aki az 5*-os szállodát igényli. de azért ha mindenen spórolni kell, nem lehet egy étterembe beülni, stb, az nekem nem élvezetes. még akkor se, ha közben ott vannak a múzeumok és egyebek. nem kétlem, hogy az egy örök emlék, de a belvárosban aranyárban lesz még egy kávé is, és ha arra is sajnálod a pénzt, az olyan ... nem is tudom, hogy fogalmazzak, szóval az olyan csóróság. mi nem vagyunk gazdagok, de amikor évente 1x elmegyünk nyaralni, akkor azért nem akarjuk az árcímkéket nézni, hogy mit engedhetünk meg magunknak, és mit nem. de te tudod.

2015. nov. 24. 07:52
 24/24 anonim ***** válasza:
52%
De imádom amikor valaki ezzel a gagyi dumával magyarázza ki a flancolást/rongyrázást ,hogy ő most nyaralni van és nem nézi az árakat!!Mert gondolom a nélkül a belvárosban aranyáron vett kávé nélkül már az egész mit sem ér!!Szerintem meg ez a csóró........
2015. nov. 24. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!