Irak jó választásnak tűnik, utána is nézek a szállásoknak!Ment a zöld, köszi a választ!:)
2015. nov. 21. 16:03
4/24 anonim válasza:
HA neked Irak jó választás akkor te most vagy idióta vagy vagy troll.
2015. nov. 21. 16:31
5/24 anonim válasza:
Szarkazmus..
Egyébként az egyik munkatársam is visszamondta a párizsi nyaralását. Szerintem hülyeség. Mi a szilvesztert Belgiumban töltjük, nem fordult meg a fejemben hogy lemondjam.
Párizsban most sok minden zárva van, ami tényleg kellemetlen turistáskodás szempontjából, de ha jövőre mennétek, gondolom pár hét alatt minden visszatér a normál kerékvágásba. Én nem mondtam volna le az utat.
Hogyha most a bevándorlók és a terroristák azok akiktől nagyon félsz, akkor Európán belül egyik nagyváros sem jöhet szóba. Így a legtöbb fapados járat kiesik. Sajnos ebből a pénzből nem nagyon tudtok utazni. De egyébként Svédo, Norvégia, Portugália, UK vidéki kisvárosai jutottak eszembe. Vagy menjetek el wellnessezni.
2015. nov. 21. 16:39
6/24 anonim válasza:
5.-s végre egy épeszű ember
2015. nov. 21. 16:42
7/24 anonim válasza:
Szerintem nem lehetsz egy nagy utazó.
Ennyi ésszel a balatonnak indulnék neki.
2015. nov. 21. 16:45
8/24 anonim válasza:
Nem mondom, hogy a napokban szívesen utaznék oda, de a jövő év még messze van, addig konszolidálódhat a helyzet. Nekem egyelőre májusra van Párizsba repülőjegyem, és remélem, hogy simán el tudunk utazni. Ha belegondolsz, a WTC lerombolása anno sokkal nagyobb dolog volt, pár hónapig tele volt vele a sajtó, aztán ment tovább az élet a szokásos mederben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!