Lutonról Londonba vonattal?
Mennyibe kerül kb ha Lutonról mennénk Londonba vonattal és a helyszínen veszünk jegyet?
Illetve ha előre megveszem,de lekésem az adott vonatot akkor mi a helyzet..
Amiket én vettem eddig (helyszínen), azokra csak a dátum volt ráírva, tehát az adott napon bármelyik vonatra érvényes.
Bocsi,úgy gondoltam,hogy
1,vagy veszek előre jegyet a neten(de mi van akkor ha késik a repülőm) és lemaradok a vonatról?Új jegyet kell vennem?Mert ha igen,abban az esetben
2,a helyszínen,Lutonban kell jegyet vennem,de azt meg nem tudom,hogy mennyivel drgább mintha előre a netem veszem
Csak h tudjam kb milyen költséggel kell számolnom
Mert 3-an megyünk és ha nagyon sokra jön ki a vonat lehet megéri taxit hívnunk
Olyan sokba biztos nem kerül a vonat, hogy megérje taxit hívni.
Nem mindegy az sem, hogy Londonon belül hova akarsz menni, állomásonként változik a jegyár.
Lehet egyébként busszal is menni, több busztársaságnak is vannak reptéri járatai, érdemes azokat is megnézni.
Ha fejenként 15 fonttal számolsz, akkor nagy meglepetés nem érhet (legfeljebb olcsóbb lesz a jegy).
Köszönöm szépen a választ!
Kedves Utolsó,
tehát ha odafele esetleg a repülő miatt(nem valószínű,de jobb azért tudni a dolgokat) lekéssük a vonatot akkor a következőre is felhasználhatjuk(természetesen ugyanarra az állomásra indulót).
Illetve még egy kérdés:
Vasúttal mennénk,mert igénybe vennénk a 2/1 kedvezményt a látványosságokra.
Ha megveszem a vonatjegyet az áltad belinkelt nationalrail oldalon,a "ticket providernél" azt írja ki automatikusan,hogy 'london Overground"-ennek van jelentősége a fenti kedvezménynél(van még vagy 20 más opció is)?
Köszönöm a segítséged!
Igen,a busz valamennyire olcsóbb.
DE párommal és szüleivel utazunk(50.házassági évfordulós ajándék).
Nekik már fontos,hogy a vonat kényelmesebb,fel lehet állni,gyorsabban ott van,van WC,ráadásul a szállásunk közelében is lesz.
Szóval a vonat biztos,köszönöm a segítségeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!