Kezdőoldal » Utazás » Európa » Lutonról Londonba vonattal?

Lutonról Londonba vonattal?

Figyelt kérdés

Mennyibe kerül kb ha Lutonról mennénk Londonba vonattal és a helyszínen veszünk jegyet?

Illetve ha előre megveszem,de lekésem az adott vonatot akkor mi a helyzet..

2015. szept. 20. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

Amiket én vettem eddig (helyszínen), azokra csak a dátum volt ráírva, tehát az adott napon bármelyik vonatra érvényes.

2015. szept. 20. 17:45
 2/8 A kérdező kommentje:

Bocsi,úgy gondoltam,hogy

1,vagy veszek előre jegyet a neten(de mi van akkor ha késik a repülőm) és lemaradok a vonatról?Új jegyet kell vennem?Mert ha igen,abban az esetben

2,a helyszínen,Lutonban kell jegyet vennem,de azt meg nem tudom,hogy mennyivel drgább mintha előre a netem veszem

Csak h tudjam kb milyen költséggel kell számolnom

Mert 3-an megyünk és ha nagyon sokra jön ki a vonat lehet megéri taxit hívnunk

2015. szept. 20. 19:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Olyan sokba biztos nem kerül a vonat, hogy megérje taxit hívni.

Nem mindegy az sem, hogy Londonon belül hova akarsz menni, állomásonként változik a jegyár.

Lehet egyébként busszal is menni, több busztársaságnak is vannak reptéri járatai, érdemes azokat is megnézni.

Ha fejenként 15 fonttal számolsz, akkor nagy meglepetés nem érhet (legfeljebb olcsóbb lesz a jegy).

2015. szept. 20. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha külön-külön vesztek jegyet, akkor 15.50,-, ha viszont egyben veszitek hárman, akkor összesen 31 font /3 főtől már csoportos kedvezmény van/. Nyugodtan megveheted akár előre a jegyet, mert egész nap utazhatsz vele. Javaslom ezt az oldalt: [link]
2015. szept. 20. 20:20
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!

Kedves Utolsó,

tehát ha odafele esetleg a repülő miatt(nem valószínű,de jobb azért tudni a dolgokat) lekéssük a vonatot akkor a következőre is felhasználhatjuk(természetesen ugyanarra az állomásra indulót).

Illetve még egy kérdés:

Vasúttal mennénk,mert igénybe vennénk a 2/1 kedvezményt a látványosságokra.

Ha megveszem a vonatjegyet az áltad belinkelt nationalrail oldalon,a "ticket providernél" azt írja ki automatikusan,hogy 'london Overground"-ennek van jelentősége a fenti kedvezménynél(van még vagy 20 más opció is)?

Köszönöm a segítséged!

2015. szept. 21. 01:15
 6/8 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, ha igénybe akarjátok venni a 2 in 1 kedvezményt, akkor kövesd az itteni leírást: [link]
2015. szept. 21. 09:34
 7/8 anonim válasza:
Épp most nézegettem a wizzair transzfer buszát, és oda-vissza 6000 Ft, a vonat meg 9000.
2015. szept. 21. 10:54
 8/8 A kérdező kommentje:

Igen,a busz valamennyire olcsóbb.

DE párommal és szüleivel utazunk(50.házassági évfordulós ajándék).

Nekik már fontos,hogy a vonat kényelmesebb,fel lehet állni,gyorsabban ott van,van WC,ráadásul a szállásunk közelében is lesz.

Szóval a vonat biztos,köszönöm a segítségeteket!

2015. szept. 21. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!