Repülővel vagy busszal érdemes Londonba utazni?
Ez nem lenne kérdés, ha nem iskolával mennél. De ez nem divat sajnos, szervezés szempontjából sokkal egyszerűbb a busz.
Próbálj meg kint buszost keresni, hátha úgy meg tudod győzni őket.
Mivel most Európában eléggé kiszámíthatatlan a határátkelés meg a bevándorlók viselkedése is, ezért én nem indulnék el busszal. Lehet, hogy ott ragadtok valamelyik határon hosszú órákra, napokra.
Ezzel győzd meg azt, akit kell.
Persze a busz nyilván olcsóbb. Nem tudom, hogy ezt miből fizetitek. Talán nem minden diáknak van repülős útra pénze. Azért ezt is figyelembe kell venni.
Ha most még képlékeny a szervezés, akkor az út vlsz csak jövőre esedékes, tehát ezt a migráns dolgot fölösleges belekavarni, ki tudja akkor mi lesz.
Kérdező, az egyetlen mód ahogy meg tudnád győzni a szervezőket, ha számokkal igazolod hogy tényleg 5-8000Ft lenne a különbség, amit én őszintén kétlek. Pl repülőjegyeknél lehet hogy egy jegy X ezer, de ahogy telik meg a gép, egyre drágábbak a jegyek, sőt nem is biztos hogy van elég hely.
Ez attól is függ hányan utaztok. Milyen busszal mennétek? Bérelt vagy menetrend szerinti? Repülőtéren miért kellene buszt bérelni? Van ott is menetrend szerinti busz, vonat. Ha egyáltalán kaptok csoportosan jegyet azaz felfértek a repülőre. Meg kell kérdezni a légitársaságot, hogy lehetséges-e.
Menetrend szerinti busszal, élmény lehet az utazás. :D De nem a jó értelemben. Bérelt busszal még oké, mert nincsenek idegen utasok.
Busszal csak a lúzerek utaznak.
Sajnos az ilyen programokat szervező tanárnők nem lángeszek. Fogalmuk sincs arról, hogy London 6000 Ft-ból simán elérhető repülővel. De sajnos azt sem tudják, hogy a buszjegy áránál sokkal olcsóbb ajánlatokat kapnának, ha a légitársaságokat megkeresnék.
Az Easyjetnek van külön csoportos foglalás lehetősége, de a többi cég is jobb árat fog adni, mint bármely lepukkant vacak magyar buszos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!