Kezdőoldal » Utazás » Európa » Repülővel vagy busszal érdemes...

Repülővel vagy busszal érdemes Londonba utazni?

Figyelt kérdés
Én mindenképp a repülő mellett voksolok, mert sokkal hamarabb ott vagy, és nem is merít ki az út annyira, mintha 25-26 órát utaznál. Iskolával mennék, és eddig úgy néz ki, hogy busszal megyünk, mert így olcsóbb. Ha repülővel mennénk, akkor buszt kéne kint bérelni, és az még költségesebb. Ezek után is azon a véleményen vagyok, hogy aki már ki tudja fizetni a buszos utat, annak 5-8 ezer forint úgymond már nem "akadály". Mellesleg a busz az egy hétből napot elvesz, úgyhogy... :)

2015. szept. 16. 07:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Hogy te milyen vicces vagy:)

Még eddig mindig azt tapasztaltam, hogy tele van élettelen emberekkel ez az oldal, aki csak lehúzni tudja a másikat:D

Nyilván nem érdekel, hiszen nem szólhatok bele a szervezésbe. Nem mondhatom meg az utazási irodának, hogy figyeljen már ide, és repülővel legyenek szívesen kivinni minket. Biztos többet tudsz az életemről, mint én magam. Igazad van :)

2015. szept. 16. 17:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Tegnap foglaltam repjegyet, oda vissza 12 ezer ft. Nem hiszem, hogy a busz olcsóbb.
2015. szept. 18. 15:00
 13/16 A kérdező kommentje:
Melyik reptérről melyikre utazol?
2015. szept. 18. 17:03
 14/16 anonim ***** válasza:

Igen, fapaddal, ha az ember időben foglal és nem csúcsidőre, pl. hétvégére, akkor vannak 40-50 eurós jegyek.

Pl. utaztunk 2010 ben pestről hannoverbe 2 eurós jeggyel, vissza 40 volt. Sajnos az a járat megszűnt, de most is 100 alatt van, csak rámegy a nap, mert áttszállásos.

2015. szept. 18. 19:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Budapest Ferihegy- London Stansted

De persze, ha nektek busszal megoldható, akkor menjetek azzal :)

2015. szept. 18. 19:18
 16/16 A kérdező kommentje:
Idén marad a busz, legközelebb nem biztos, hogy vállalkozok erre.
2015. szept. 19. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!