Szerintetek megéri kirepülni Londonba megvenni majd az új iPhonet?
Figyelt kérdés
Összeszámoltam, repjeggyel, transzferrel, 26 ezerből kijön az egész kiruccanás. Néztem is repjáratot, reggel 6-kor indul és fél 8-ra ott van, visszafelé pedig este fél 6-kor indul és 9-re itt van.
Olcsóbban megúszom mintha itthon venném? Ott hogyan fizessek, kártyával, vagy váltsak fontot?
2015. szept. 17. 20:12
11/20 anonim válasza:
Milyen hülye kérdés ez? Megnézed az itthoni, meg ottani árakat plusz a repjegyet és más további költséget, majd kiszámolod, általános iskolában tanult matematikai tudásoddal. A többi meg már csak rajtad múlik, hogy neked megéri e.. Többtízezer forinttal úgysem lesz olcsóbb, de van egy olyan érzésem, hogy egyáltalán nem lesz olcsóbb.
13/20 anonim válasza:
Az ájfón az így megüti a szintet!
14/20 anonim válasza:
hát ha neked ennyi feles pénzed van szerintem űrhajóval menjél ki
15/20 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a dumát hogy a wizzair-en nem férnek el a 170centinel magasabbak... az Europában közlekedő gépeknek pont ugyanolyan sűrű a székezése mint a wizz-nek
16/20 anonim válasza:
Számold ki. Ne csak a repjegyet, reptéri transzfert, hanem a a helyi közlekedést is számold bele. Illetve enni inni is kell, ami ott drágább. Meg a várakozást repülőre beszállás előtt. Telefonért szerintem nem érdemes kimenni, akkor már szervezz magadnak egy hétvégi kirándulást, városnézést.
17/20 A kérdező kommentje:
#16 Igazából London lenne a legutolsó európai főváros talán, ahova elmennék nézegelődni, de oda a legolcsóbb eljutni. A transzfer egy kilóméterre rak le az Apple Store-tól, odáig elsétálok. A kaja meg egy napra nem probléma, mivel reggel mennék, este jönnék, amúgy sem szoktam sokat enni, étlen is kibírnám.
2015. szept. 18. 18:43
18/20 anonim válasza:
Brüsszelbe például jóval olcsóbban visz a wizz, mint Londonba.
19/20 anonim válasza:
London a legjobb város a világon, érdemes megnézni alaposan több alkalommal.
Természetesen kint drágábban fogod megkapni, mint itthon.
20/20 anonim válasza:
Kiváncsi vagyok, jössz véfül is Londonba telefont venni? :) melyik Apple storet nézzed ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!