Kezdőoldal » Utazás » Európa » 1 éves önkénteskedés alatt...

1 éves önkénteskedés alatt lehet rendezni az ottmaradást?

Figyelt kérdés
Pl. kinézni egy házat és keresni munkahelyeket az önkénteskedés alatt. Jó terv, vagy ostoba?
2015. aug. 28. 15:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy hol van az az önkéntes munka. Pl : ha Amerika, Ausztrália akkor nem sok esélyed van maradni, mert ezért még nem kapsz munkavállalási engedélyt vagy zöldkártyát- Uniós országokban meg nyugodtan lehet boldogulni akkor is ha fizetős munkád van
2015. aug. 28. 16:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Norvégia. nem uniós, de lehet munkát vállalni magyarként. csak félek, ha megmondom, hogy önkéntesen vagyok, nem vesznek fel. titkolgatni meg nem nagyon akarok, de ha ez az ára...:D
2015. aug. 28. 16:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha van egy jó szakmád, akkor senkit nem fog érdekelni, hogy előtte önkénteskedtél, sőt, akár jó pont is lehet, hogy ilyesmit csinálsz. Norvégiában a nyelvtudás fontos, de úgyis lesz lehetőséged 1 év alatt eljutni egy olyan szintre, ami már jó elindulási alap a munkakereséshez.

Végzettség nélkül viszont nagyon nehéz lenne, akkor komoly kezdőtőkét ajánlok.

2015. aug. 28. 16:45
 4/7 A kérdező kommentje:
CNCs-ként fogok végezni. a nyelvet már most tanulom (hallásra is)
2015. aug. 28. 16:55
 5/7 anonim ***** válasza:
A CNC jól hangzik, nagyon keresettek a szakemberek. Mielőtt kimész, mindenképpen szerezd meg a papírt és nem lesz gond.
2015. aug. 28. 17:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyetlen dolog fog számítani, nevezetesen hogy te mit tudsz.

Legyél képes nyelvet beszélni, de komolyan, és ismerd a szakmát.

Senki nem fog a magyar cnc-s végzettségedtől hasra esni.

Sőt.

Bizonyíts.

Mielőtt fikázol, engedtem már át néhány féltudású idióta debil magyar szakmunkást vizsgán, aki azt gondolta, ugyan itthon nem ment neki, de odakinn majd megmutatja.

Mutasd meg, de kérlek alázattal. És vágd be az összes tankönyvet mert felmosatják veled a padlót...

2015. aug. 28. 17:44
 7/7 A kérdező kommentje:
idén vizsgázok, tavaly kicsit leeresztettem, de mivel nyáron szerettem bele a norvég világba, így ebben az évben nagyon belehúzok:D és köszi a válaszokat!
2015. aug. 28. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!