Menhelyen önkénteskedés? 12/L
Szerintem nem lehet még ilyen fiatalon egyedül sétáltatni, én is szerettem volna Kiskunhalason. De ha mégis lehet, fontos, hogy erős legyél, hogy meg tudd tartani, ha például meglát egy macskát, stb. Fogalmam sincs, hogy van-e ott udvar, én délen lakom. És például etethetsz, esetleg játszhatsz velük (szerintem, nem vagyok jártas ilyen téren)
13/L
Szia! Sajnos semmiben nem tudhatsz segíteni... Én is mentem, csomó kutyám volt, nem az a fajta vagyok, akit elfúj a szél...:D Hiába próbálkoztam, csak szülői felügyelettel sétáltathatsz, dupla pórázon... Te csak úgy foghatod, ha 18 év feletti emberke is veled van. (virtuális örökbefogadásnak hívják amúgy ezt.) Minden hónapban kell egy kiválasztott kutyára fizetned 1000 forintot minimum, vagy amennyit gondolsz, de csak arról az egy kutyáról gondoskodhatsz. Ha elmúltál 16 éves, mindkét szülődnek alákell írnia valami papírt, ahol felelősséget vállalnak. 18 év felett pedig egyedül is sétáltathatod. Remélem tudtam segíteni, és sajnálom..:c
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!