1/2 anonim válasza:
Ez szerintem attól is függ, milyen területen akar önkénteskedni valaki. Egy állatmenhelyen vagy az állatkertben már általános iskolás is önkénteskedhet. Én egy kórházban szoktam, már elmúltam 18, és egy felkészítő tanfolyam után mehettem. De most jut eszembe: Te esetleg az érettségihez köthető önkéntes munkáról akarsz tudni valamit?
Az más, azt a középiskolai évek alatt kell végezni. Egyáltalán hány éves vagy? Fiú, lány?
2/2 anonim válasza:
Hivatalosan dolgozni 16 éves kortól lehet. De, mint ahogy előttem is írták, természetesen bizonyos helyeken lehetsz előbb is önkéntes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!