Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikortól lehet párkapcsolatokb...

Mikortól lehet párkapcsolatokba kezdeni h éves kortól?

Figyelt kérdés
2014. aug. 15. 10:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez így elég hülye kérdés. Nekem az első szerelmem 6 évesen volt, mikor is Máté arcába kiabáltam, hogy szeretem, aztán a ruhájára rúgtam a port, majd elszaladtam. :D 12 évesen megint volt egy szerelmem, hát az is rendkívül tartós és érett kapcsolat volt. Aztán végül is most lassan 21 éves koromra van egy rendes párkapcsolatom, ami 17 éves korom óta tart. Én nem is tudom, mit írjak a kérdésedre, annyira idétlen. Hány éves vagy? Miért kérdezed ezt?
2014. aug. 15. 10:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Szünet van és unatkozik. ;)
2014. aug. 15. 10:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Sok kérdés van itt 13-15 évesektől hogy miért nem engedik nekik a szüleik hogy járjanak, és a kommentekben rengetegen szidják őket hogy még kicsik ehhez (akkor is ha semmi szexuális dologról nem volt szó), a tanuláson kéne járjon az eszük meg hogy mekkora idióták amiért egyáltalán mernek ilyenre gondolni és hogy semmi nem lesz belőlük ha most bármi mással is törődnek a tanuláson kívül.

Mindenféle h_lyének meg semmirekellőnek elhordják őket csak azért mert 18 éves kor alatt tetszik nekik valaki. Úgy leugatják őket mintha valami bűnt követtek volna el.

Talán ezért.

2014. aug. 16. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!