Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titkos számmal mit lehet kezdeni?

Titkos számmal mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Hetek óta rendszeresen hívogat valaki mobilon, de mindig pont olyankor, amikor nem tudom felvenni, mert épp dolgozom (nem állandó a munkaidőm). SMS-t küldeni vagy visszahívni nem tudom, mert titkos szám. Fogalmam sincs, ki lehet az, elvileg senki nem tudja a számomat a rokonokon és barátokon kívül. Ki lehet deríteni valahogy?
2014. júl. 2. 15:22
 1/8 anonim ***** válasza:

ha nagyon zaklat, talan rendorseg.

amugy en 3 gombnyomassal megoldottam, az osszes szam nelkulit blokkolja a telefon ;)

azota nincs ilyen olyan bemutato stb...

ha vkibe nincs annyi h tudjat h ki o, akkor ne hivjon, kesz slussz.

meg foleg nem hianyzik, ha ejszakazom, ilyen ba##msagert felkelni.

2014. júl. 2. 15:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele, majd hív újra olyankor, amikor elérhető vagy, engem is hívogatott sokáig ilyen ismeretlen szám, azután kiderült, hogy a biztosító volt ajánlatokkal, máskor meg más cég ajánlatokkal. Ha rokon, vagy barát lenne, akkor ő úgyis hívna olyankor, amikor nem dolgozol.
2014. júl. 2. 15:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Első, meg tudnád mondani, hogy lehet blokkolni a szám nélküli hívásokat?
2014. júl. 2. 15:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Állítsál be hangpostát és amikor dolgozol kapcsold ki hogy egyből az jelentkezzen.Így ha valaki tényleg üzenetet akar hagyni akkor talán hagy is,de lehet hogy valaki csak zoknit akar eladni vagy biztosítást vagy a mobilszolgáltató akar rád sózni nagyobb tarifás szolgáltatást
2014. júl. 2. 16:11
 5/8 anonim ***** válasza:
bank?
2014. júl. 2. 16:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Első azért vigyázz ezzel, mert a rendőrség is titkos számról hív.
2014. júl. 2. 17:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Marketing de amúgy tiltani lehet. Nálam pl tiltva van
2014. júl. 2. 17:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Én például nem foglalkozik vele. Ha véletlenül fel tudom venni,akkor a "majd visszahívlak!" mondat és kinyom vagy felveszem és hallgatja a körülvevő zajokat.

Amúgy a yard sem hív szám nélkül..mindjuk lehet,hogy úgy kezdték,de mint említettem... ;)

Biztosítósok,promóció..xy kft a bank megbízásából,ügyfélszolgálat... Ezek nem tudják a nevüket.

2014. júl. 20. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!