Teljesen meg szeretnék változni, új életet kezdeni! Hogyan?
Nem minden esetben kell "új" életet kezdeni, néha elég, ha csak a jelenlegit rendbe hozzuk.
Nehéz teljesen megváltozni, és új életet kezdeni, mert az eddigi életed tett azzá, aki vagy. Az emlékeid, a múltad; ezektől lettél ilyen, és az életedet is ezek a dolgok formálják. A múltadat nem tudod eltörölni, így azokat a tulajdonságokat, gondolatokat sem, amelyek a múltad miatt keletkeztek. Új életet tehát nagyon bonyolult, sőt, talán lehetetlen is kezdeni.
Próbáld meg kihozni a maximumot ebből az életből! Ha szeretnél, változtass magadon, mert változni fontos, de ne hagyd figyelmen kívül a múltad. Attól vagy az, aki vagy, és attól lehetsz az is, aki szeretnél lenni.
Talán lehet más módon is, ezt nem tudom.
Azt tudom, ha valamilyen komoly esemény, nagy veszteség ér, és ez porig lerombolja az egódat, önbecsülésedet, megváltoztatja az addigi világlátásodat, akkor a majdnem 0-ról indulva, mivel már tapasztaltabb vagy, mint korábban, fel tudsz építeni egy, a korábbitól eltérő személyiséget. A "szelíd" változásokat én általában felületesnek, nem túl mélyrehatónak láttam eddig. (Ezért is mondom, hogy lehet kivétel, ez csak az én korlátozott tapasztalatom, amiről most beszélek.)
46F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!