Ausztria, Shopping City Süd? Volt már valaki? Tapasztalatok?
Érdemes meglátogatni, ha már úgyis a környéken vagyunk?
Nagyon drága üzletek vannak, vagy épp hogy outletek?
Minden érdekel.
sok pénzt vigyél :)
Én inkább nevezetes épületeket látogatnék Ausztriába. DE ha már sokat láttál, akkor egy sétát megérhet
Nem csak ide megyünk, persze megnézzük a Sisi múzeumot, meg voltunk is már Bécsben.
Ide most mennénk először.
Ha vásárolgatni akarok, akkor az nekem elég érv.
Arra voltam kíváncsi, hogy nagyrész luxusüzletek vannak-e, vagy azért olyan megfizethető üzletek is, amik itthon nincsenek?
Meg azt olvastam, hogy ha van itthon is, odakint sokkal nagyobb a választék.
Voltam már 2-3x, nem rossz, bár Ausztriában vannak máshol is ilyen bevásárló központok. Kicsit túl nagy nekem, nem bírok annyit gyalogolni, hogy az egészet bejárjam, erre készülj fel. :)
Amúgy vannak olcsóbb boltok (H&M, C&A, New Yorker), vannak közepesek, és vannak igazán mrákás, drága boltok. Változó, az a jó, amikor az ember már tudja, a pénztárcája alapján melyikbe mehet be és melyiket kerülje.
Megnéztem a Primark honlapját, nekem olyan kínai-féleségnek tűnik, napszemüveg 1 euro, női ruhák 5-8 euro, felsők 4 euro.
Mint itthon az Invázió üzletei, ott vannak ilyen árak, de ehhez elég rossz minőség is társul.
Be fogunk nézni, de egyelőre nem győzött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!