Kezdőoldal » Utazás » Európa » Allinclusive nyaralásnál...

Allinclusive nyaralásnál bátran lehet kérni sört kólát stb?

Figyelt kérdés
Most megyek majd először allinclusive nyaralásra Bulgáriába magamat ismerve nem merek majd kérni üdítőt meg sört sokszor. Ezt milyen szemmel kezelik ha napi öt hat sört kérek meg jó sok kólát akkor nem szólnak rám? Mivel elbileg benne van az árban rz is 11-delutan ötig.
2015. júl. 4. 13:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért szólnának? Arra figyelj csak hogy általában a helyi alkoholos és alkoholmentes italok vannak csak benne az árban! Tehát bolgár sört, üdítőt korlatlanul fogyaszthatsz, de mondjuk Heinekent nem biztos.
2015. júl. 4. 13:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom de gondolom fel lesz tüntetve melyik fizetős
2015. júl. 4. 14:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2015. júl. 4. 14:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Bátran kérhetsz, bár ha elfogadsz egy tanácsot, és megszereted Bulgáriát, legközelebb nem fizetsz be all inclusive útra.

De most csak élvezd az utadat, és tanulj...

2015. júl. 4. 14:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Az segíthet, ha időnként adsz borravalót nekik. Én még nem voltam ilyen utazáson, de a tesóm volt egyiptomi üdülőközpontban úgy, hogy éjjel-nappal minden étterem és minden ital ingyen volt. Medence mellett fekve csak szólniuk kellett a pincérnek, hogy mit kérnek. Ha adtak 1-2 euró borravalót, még a csillagokat is lehozták volna az égről, annyira sokat ért nekik az a pénz.
2015. júl. 4. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!